Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! [vid]

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor! [vid]

Σε ένα άκρως απαιτητικό αγώνισμα ταχύτητας, ισορροπίας και ευστοχίας θα κριθεί η νίκη στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, με διάσημους και μαχητές να μπαίνουν αποφασισμένοι στον στίβο για να μην αναγκαστούν να χάσουν κάποιον συμπαίκτη τους λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Το Survivor επιστρέφει και τυπικά στην κανονική ροή του μετά τον διπλό ελληνοτουρκικό αγώνα και το πάρτι Ελλήνων και Τούρκων survivors με ένα δυνατό αγώνισμα ασυλίας, με διάσημους και μαχητές να μπαίνουν στον αγωνιστικό στίβο αποφασισμένοι για τη νίκη. Από αυτή άλλωστε θα κριθεί η παραμονή ενός ακόμα παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωσή του με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor απαιτείται ισορροπία, ταχύτητα και φυσικά ευστοχία για τον τελικό στόχο και φαινομενικά ευνοεί τους μικροκαμωμένους και γρήγορους παίκτες. Αυτό είναι κάτι που φυσικά ευνοεί τους μαχητές, ενώ οι διάσημοι θα τα βρουν πιο σκούρα λόγω του σωματότυπου παικτών όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Μπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι δύο ομάδες δεν έχουν σε καμία περίπτωση σηκώσει οριστικά λευκή σημαία ανακωχής, καθώς οι σχέσεις ανάμεσά τους παραμένουν τεταμένες μετά τη νίκη που είχαν κλέψει μέσα από τα χέρια των διασήμων οι μαχητές λόγω ένστασης που έκαναν για “κλεψιά” του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ένα από τα προηγούμενα αγωνίσματα. Η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά απλά “έκρυψε” για λίγο τα όποια προβλήματα που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο.

Μαχητές και διάσημοι τα δίνουν όλα στο άκρως απαιτητικό αγώνισμα, με την ένταση και το πάθος να χτυπάει κόκκινο για τη νίκη που θα τους χαρίσει την πολυπόθητη ασυλία. Έχουν άλλωστε μείνει 5 παίκτες σε κάθε ομάδα και όλοι θέλουν διακαώς να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Κοκκινάκης, Μπο από τους διασήμους και Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ φαίνεται να ρίχνονται με απίστευτο πάθος για τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με Βαλαβάνη και Βασάλο στο Survivor – «Μην ξαναπάς από εκεί!»

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε