Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Γρηγόρης Μελάς |
Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.09.2010 | 18:26
Πρώτη δημοσίευση: 15.09.2010 | 18:26

Τι θα γίνει απόψε 15 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

O Ονούρ προσλαμβάνει ένα νέο αρχιτέκτονα, για να δουλέψει στη Μπινιάπι. Η Σεχραζάτ ενθουσιασμένη, ασχολείται με τις προετοιμασίες του γάμου της. Ο Ονούρ κι η Σεχραζάτ που επισκέπτονται την Περιντέ, εκπλήσσονται από την απρόσμενη συμπεριφορά της. Μετά από πολλούς μήνες, η Ναντιντέ και η Φουσούν συναντιούνται.
Η Αχού εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια να τα βρει με τον Κεμάλ και κάνει καινούριους φίλους. Ο Μπουράκ και η Σεζάν συνεχίζουν να βλέπονται. Ο Κερέμ και η Σεβάλ τσακώνονται άσχημα. Στο μεταξύ ο Χαλντούμ εμφανίζεται ξανά. Μια απροσδόκητη ενέργεια της Περιντέ φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00


PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


H Πάτυ εξομολογείται στην Κάρμεν ότι φοβάται να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό, ενώ η Αντονέλα εκνευρίζεται όταν η Πία και η Κατερίνα της λένε ότι η Πάτυ τραγουδά καλύτερα από εκείνη. Η Αντονέλα ζητά από την Πάτυ να τραγουδήσει μπροστά σε κοινό, προκαλώντας της έτσι πανικό και κάνοντάς τη να ξεσπάσει σε κλάματα.
Ο Λεάντρο προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά στο μεταξύ κι ενώ η Ινές προσπαθεί να ξεφορτωθεί την Κάρμεν, εκείνη εξομολογείται στον Λεάντρο ότι έχει ένα μυστικό που αφορά την Πάτυ...

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00


Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο