Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έντονο το κους κους για το «Κους κους» της Καραβάτου

Γιατί δεν ευχαρίστησαν τη Ρούλα Κορομηλά

Πολύ… κους κους έπεσε μετά το τέλος της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι». Την Παρασκευή η εκπομπή του ALPHA ολοκλήρωσε τον κύκλο της γι’ αυτή τη σεζόν αλλά αυτοί που αποχώρησαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν… ηρωική έξοδο πετώντας πολλά καρφιά!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου ευχαρίστησε, ως είθισται, πολλούς από τους συντελεστές αλλά για κάποιους από αυτούς οι υπόλοιποι δεν είπαν ούτε κουβέντα αλλά και ούτε χειροκρότησαν.  

Όταν λοιπόν η Καραβάτου ευχαρίστησε την υπεύθυνη της εκπομπής Ρούλα Κορομηλά… κανείς δεν είπε κουβέντα. Μάλιστα, μόνο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που επίσης αναφέρθηκε στην Κορομηλά ενώ οι υπόλοιποι ευχαρίστησαν άλλα στελέχη του ALPHA που όμως, έχουν φύγει από το κανάλι της Κάντζας.

Για παράδειγμα η Κλεοπάτρα Πατλάκη μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το Νίκο Χατζηνικολάου ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου την Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Για τη Ρούλα Κορομηλά και τη Νατάσσα Λεσιώτη, σύμβουλο του καναλιού και υπεύθυνη της εκπομπής αντίστοιχα, κανείς δεν είπε κουβέντα με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα κους κους για την κατάσταση που φαίνεται ότι επικρατούσε στο παρασκήνιο της μεσημεριανής εκπομπής του ALPHA.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συνεντεύξεις συντελεστών της εκπομπής που θα δημιουργήσουν πλέον όχι «κους κους» αλλά θέματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε