Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Αντωνία Καλλιμούκου ξεσπάει για όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση κυκλώματος πορνείας: "Θα τους στείλω στη δικαιοσύνη"!

Η Αντωνία Καλλιμούκου ξεσπάει για όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση κυκλώματος πορνείας: `Θα τους στείλω στη δικαιοσύνη`!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2013 | 10:12
Πρώτη δημοσίευση: 08.03.2013 | 09:29

"Σε προκαλώ. Αν έχεις στοιχεία, βγάλτα και δεσμεύομαι να μη σου κάνω μήνυση. Να δούμε πόσο μάγκας είσαι".

Το ονομά της ενεπλάκη στην υπόθεση ενός εστεμμένου μοντέλου που συνελήφθη για πορνεία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η ίδια παρέμεινε, αρχικά, σιωπηλή. Η έκταση που πήρε το θέμα όμως, ανάγκασε την Αντωνία Καλλιμούκου να δώσει τη δίκή της απάντηση, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Το γνωστό μοντέλο γράφει, μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλιοι...
Tags: FACEBOOK

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1.  Καυτή  παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ιερόδουλη και απολύθηκε! [pics] "Καυτή" παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ιερόδουλη και απολύθηκε! [pics]
  2. Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στη Βουλγαρία Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στη Βουλγαρία
  3. Θεσσαλονίκη: Ο απατεώνας διέφυγε στη Βουλγαρία αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη! Θεσσαλονίκη: Ο απατεώνας διέφυγε στη Βουλγαρία αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη!