Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Carrefour πιο κοντά στον καταναλωτή, από ποτέ!

Η Carrefour πιο κοντά στον καταναλωτή, από ποτέ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2010 | 16:33
Πρώτη δημοσίευση: 03.05.2010 | 16:33

Η Carrefour στέκεται δίπλα στον καταναλωτή, σε μια εποχή αβεβαιότητας και ανασφάλειας, προσφέροντάς του μέσα

από μια νέα επικοινωνιακή τοποθέτηση, την αισιοδοξία που χρειάζεται για να δει τη ζωή πιο θετικά.
Με slogan “κάθε μέρα, κάτι θετικό” η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Carrefour, είναι μια καθαρά ανθρωποκεντρική καμπάνια. Στις τρείς βασικές ταινίες που βρίσκονται ήδη στον αέρα, παρουσιάζονται τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Το χαμόγελο που εμφανίζεται διαδοχικά στο πρόσωπό τους.
Το χαμόγελο, είναι το μήνυμα που η Carrefour με την νέα της καμπάνια θέλει να μεταδώσει στον καταναλωτή και εκφράζει ολόκληρη τη φιλοσοφία της για την θετική αντιμετώπιση της ζωής. 
Η υπόσχεση “κάθε μέρα, κάτι θετικό”, έχει ήδη γίνει πράξη στα καταστήματα Carrefour, τόσο μέσω μιας πολιτικής χαμηλών τιμών όσο και μέσω προϊοντικών προτάσεων και ιδεών, ώστε να μπορεί ο πελάτης να βρίσκει λύσεις που βελτιώνει την καθημερινότητά του.
Η Carrefour με απλές και καθημερινές προτάσεις, υπόσχεται να συνεχίζει να προσθέτει τη θετικότητα στη ζωή του καταναλωτή, κάθε μέρα.


www.carrefour.gr
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!
  2. Survivor: Η Βαλαβάνη ψήφισε για αποχώρηση τον Αγγελόπουλο! Χαμός στα social media! Survivor: Η Βαλαβάνη ψήφισε για αποχώρηση τον Αγγελόπουλο! Χαμός στα social media!
  3. Ο 2ος κύκλος του “ The Last Kingdom” είναι αυτό που περιμέναμε! Ο 2ος κύκλος του “ The Last Kingdom” είναι αυτό που περιμέναμε!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook