Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έστειλε… πακέτο στους αντιπάλους της

Είναι μία από τις τρεις καινούργιες εκπομπές του ALPHA. Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε πακέτο» που μαζί με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλο και το «Όσο έχω φωνή» της Άννας Βίσση είναι οι μοναδικές εκπομπές με καινούργια επεισόδια που προβάλλει το κανάλι της Κάντζας στο φτωχό πρόγραμμα του prime time του.

Χθες λοιπόν η Χατζηβασιλείου κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις και να στείλει… πακέτο στους αντιπάλους της κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα στελέχη του ALPHA. Η εκπομπή της μάλιστα συναγωνίστηκε σκληρά και τη «Ζωή της άλλης» του MEGA.

Συγκεκριμένα το «Πακέτο» που μεταδίδεται από τις 9 έως τις 11 το βράδυ σημείωσε μέσο όρο 32,3 στο γενικό σύνολο και 21,2 στο δυναμικό κοινό. Η «Ζωή της άλλης» έκανε 31,8 και 26,4 αντίστοιχα ενώ η επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» που ακολουθεί στο πρόγραμμα του MEGA έκανε μέσους όρους 18,1 και 22,2. Η ξένη ταινία στον ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε από τις 9 έως τις 11 σημείωσε 10,1 στο γενικό σύνολο και 14,6 στο δυναμικό κοινό.

Την επόμενη ώρα όμως, στο κανάλι του Αμαρουσίου οι τηλεθεάσεις ανέβηκαν αφού το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο σημείωσε 17,7 στο γενικό σύνολο και 18,7 στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο η επανάληψη της σειράς «Παρά πέντε» στο MEGA βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας 20,3 και 23,5 αντίστοιχα. Όσο για τον ALPHA, μετά το τέλος προβολής της εκπομπής «Πάμε πακέτο» οι περισσότεροι τηλεθεατές αποχώρησαν κι έτσι οι «Οικογενειακές ιστορίες» σημείωσαν 15,2 στο γενικό σύνολο και 9 στο δυναμικό κοινό. Είναι φανερό ότι αν στον ALPHA δεν καταφέρουν να φτιάξουν καινούργιες εκπομπές στο prime time τους, τότε θα ευχαριστιούνται μόνο δύο μέρες τη βδομάδα λόγω Λαζόπουλου και Χατζηβασιλείου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε