Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Και το φιλανθρωπικό «Just The Two Of Us» θέλει… την ίντριγκά του!

Και το φιλανθρωπικό «Just The Two Of Us» θέλει… την ίντριγκά του!

Οι…εκτελέσεις των τραγουδιών και η… ατυχής επιλογή του Καπουτζίδη

Ένα ακόμα «Just The Two Of Us» τέλειωσε και το αποτέλεσμα για το MEGA ήταν θετικό αφού το talent show έφερε στο κανάλι της Μεσογείων υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μέσα στις τρεις ώρες πρόγραμμα το «Just The Two Of Us» έφτασε μέχρι 42,2 στο γενικό σύνολο, κάνοντας μέσο όρο περισσότερο από 32% ενώ στο νεανικό κοινό ξεπέρασε το 35%.  

Το ερώτημα είναι: τα άξιζε ή τα κέρδισε επειδή δεν υπάρχει κάποιος δυνατός αντίπαλος;

Η αλήθεια είναι ότι το MEGA έχει βάλει στο τραπέζι πολύ δυνατά χαρτιά.

Κατ’ αρχάς έναν παρουσιαστή που «κουβαλά» επιτυχίες και –προπαντός- ατάκα, χιουμοριστική κι έξυπνη, που ο κόσμος την έχει ανάγκη. Διαθέτει τραγουδιστές και διαγωνιζόμενους όλων των ηλικιών, όλων των γούστων και όλων των… τηλεθεατών και τουτέστιν τηλεθεάσεων.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν δεν έχει να κάνει καμία σκληρή δουλειά απλώς να μιλά και να… απλώσει λίγο τη διάρκεια του show με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Ε, πού και πού οφείλει να πετά και καμία ατάκα για να έχουμε και λίγο ίντριγκα. Φιλανθρωπικό, φιλανθρωπικό το show αλλά η τηλεόραση θέλει ίντριγκα.

Ε, κάτι αναφορές λοιπόν σε «φωτογενείς πολίστες»και «λυρικούς τραγουδιστές» φέρνουν τα αναμενόμενα σχόλια σε εκπομπές ώστε να διαφημίζεται το talent show. Γιατί μπορεί κάποιοι να –λένε ότι – τα βλέπουν… αφ ‘ υψηλού αλλά τη δόξα (τουτέστιν τα σχόλια και την προβολή που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες τηλεθεάσεις) κανένα κανάλι δεν μίσησε!

Πέρα λοιπόν από διάφορα λαθάκια με τον κακό ήχο σε αρκετά σημεία ή το «μαύρο» πλάνο του Καπουτζίδη, το show κατάφερε δίκαια να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Η αποχώρηση της Εύης Αδάμ με τον «προπονητή» της Λευτέρη Πανταζή ήταν επίσης δίκαια αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος… τους άκουσε. Ήταν από τις πιο… ατυχείς στιγμές του show με ένα τραγούδι που δεν πήγαινε ούτε στη διαγωνιζόμενη αλλά ούτε και στον «προπονητή» της.

Αν ο Γιώργος Καπουτζίδης πάλευε –όπως είπε- να μην ξαναρχίσει το κάπνισμα, μην σας κάνει καμία εντύπωση αν μετά από αυτή την εκτέλεση του «Χέρια ψηλά» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης… άρχισε το κάπνισμα για να ξεπεράσει το σοκ από την… εκτέλεση του τραγουδιού του.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι δεν μπορούν όλοι να τα λένε όλα! Δίκαια επίσης ήταν και η χαμηλή ψηφοφορία των τηλεθεατών προς το άλλο ζευγάρι Καραφώτη-Φιλίνη όπου εκεί η διαγωνιζόμενη έσωσε τον «προπονητή» που κατάφερε με τις φωνητικές του… τζιριτζάντζουλες (όπως είπε κι η κριτική επιτροπή) να μετατρέψει ένα σπουδαίο τραγούδι σε… πίστας. Και για να μην παρεξηγηθεί κανείς, υπάρχουν εκατοντάδες ωραιότατα τραγούδια πίστας. Αλλά κάποια τραγούδια (όπως το «Όλα σε θυμίζουν» σε μουσική του Μάνου Λοΐζου και στίχους του Μανώλη Ρασούλη κι όχι του Λευτέρη Παπαδόπουλου, όπως ακούστηκε!) έχουν το δικό τους «άρωμα» και δεν χρειάζεται τις τζιριτζάντζουλες και το άρωμα των… λούλουδων που ρίχνονται στις πίστες! Η Ελένη Φιλίνη το αισθάνθηκε και το ερμήνευσε σεμνά. Αντίθετα από τον «προπονητή» της.

Από τις πολύ καλές στιγμές της βραδιάς οι καλεσμένοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά που μαζί με τους παρουσιαστές Γιώργο Καπουτζίδη και Δούκισσα Νομικού… γλέντησαν το «Mama Mia». Αν και η επιλογή του τραγουδιού έγινε άδολα από τον Καπού, «γεννήθηκαν» πολλά σχόλια για αν υπήρχε κάποιο… μήνυμα από την παρουσιάστρια του «Πρωινό Mou» για όλες τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την εγκυμοσύνη της. All the money πάντως, πέρα από τις φήμες και τα σχόλια, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στο ρόλο του πιανίστα. Σίγουρα θα είχε λιγότερα σχόλια αν ερμήνευαν κάποιο άλλο τραγούδι, όπως το «Μάθημα Σολφέζ»! Αλλά είπαμε: η ίντριγκα –και η διαφήμιση που φέρνει- είναι καλοδεχούμενη, ακόμα και για τις megaλες οικογένειες, οπότε μάλλον θετικά λειτούργησε η τυχαία (επιμένουμε στη λέξη) επιλογή του Καπουτζίδη!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε