Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: «Με χτυπούν με κακεντρέχεια και εμπάθεια»

Κάθε απόγευμα είναι στην παρέα του «Δέστε τους». Στη συνέντευξή της όμως, αποφάσισε να… λυθεί και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV «Movies and stars» που θα προβληθεί αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ.

Σε ερώτηση λοιπόν του παρουσιαστή για το πώς αντιδρά στις επιθέσεις που δέχεται η Καινούργιου είπε πως «αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Νομίζω ότι είμαι αρκετά σεμνός και ταπεινός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω!».

Όσο για όλα όσα έχουν γραφεί για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η παρουσιάστρια είπε πως «βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, ήμουν 16 και τώρα είμαι 26-27, μπορεί στην αρχή να στεναχωρήθηκα αλλά τώρα έχω τόσα προβλήματα να ασχοληθώ που πραγματικά δεν έχω χρόνο. Εγώ έγινα ξανθιά γιατί πάντα ήθελα να γίνω. Από μικρή έβλεπα τη Μενεγάκη την Κορομηλά και μου άρεσαν πολύ. Δεν θεωρώ ότι το ξανθό είναι δεύτερο, έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι εσύ μέσα σου. Στεναχωρήθηκα πάνω από όλα με την κακεντρέχεια. Δεν είμαι υπέρ του να παραμορφώσω την εμφάνισή μου. Οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί και δεν θέλω να ακούνε άσχημα πράγματα. Σέβομαι όλες τις εκπομπές και τις πιο κίτρινες, απλά όταν κάτι γίνεται εμπάθεια και κακεντρέχεια, εκεί αρχίζω να στεναχωριέμαι».

Εκτός όμως από τις… κόντρες με αυτούς που της γράφουν τα αρνητικά σχόλια, η Καινούργιου μίλησε και για την κόντρα που ξέσπασε όταν σχολίασε τη Φαίη Σκορδά, διευκρινίζοντας ότι «δεν βγήκα να κρίνω μόνη μου το ντύσιμο της Φαίης, με ρώτησαν και απάντησα κάτι που παρεξηγήθηκε και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ζητάω συγνώμη αν παρεξηγήθηκε αυτό που είπα γιατί εγώ εννοούσα ότι η Φαίη έχει τεράστια εξέλιξη από τότε που ήταν στο ALTER, τώρα τη βρίσκω πιο κλασάτη, πιο σικάτη. Ήταν λάθος μου, συγνώμη».

Όσο για την ανοδική πορεία του «Δέστε τους» στους πίνακες τηλεθέασης η Κατερίνα Καινούργιου λέει πως «η επιτυχία είναι σε μεγάλο ποσοστό του Νίκου, αλλά είναι μία συλλογική δουλειά. Είναι απίστευτή η ανοδική πορεία και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό. Ο Μουτσινάς για εμένα είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παρουσιαστές. Η Μαρία από την άλλη έχει ένα πολύ μεγάλο φαν κλαμπ, εγώ πάλι αγαπώ πολύ την εκπομπή, χαίρομαι όταν μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι μας αρέσεις. Βέβαια πάνω από όλα μου αρέσουν τα κομπλιμέντα από τις γυναίκες γιατί ξέρω ότι είναι πολύ αληθινά.».

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά και για το πώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση, αλλά και για το ποιοι άντρες της αρέσουν. Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα, στην αυριανή εκπομπή του MTV «Movies and stars» που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε