Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λιάγκας με Σκορδά και Φερεντίνος με Χρηστίδου περνούν από το… ταμείο!

Λιάγκας με Σκορδά και Φερεντίνος με Χρηστίδου περνούν από το… ταμείο!

Στο τέλος του μήνα όσοι… τυχεροί εξακολουθούν να εργάζονται περνούν από το ταμείο για να εισπράξουν τους κατά πολύ μειωμένους μισθούς τους.

Έτσι και στο… ταμείο της τηλεθέασης βγαίνει το τι εισέπραξαν το μήνα οι παρουσιαστές των εκπομπών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε λοιπόν ποιες ήταν οι επιδόσεις των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Και αυτές άλλωστε τις μελετούν με ενδιαφέρον και τα στελέχη των καναλιών τους καθώς, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, κάποια από αυτά θεωρούν ότι η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με live εκπομπές πρέπει να σταματήσει την επόμενη σεζόν. Έτσι δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν και άλλα τηλεοπτικά κανάλια να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ALPHA που μετακόμισε την Ελένη Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, τερματίζοντας τις πρωινές live εκπομπές.

Ωστόσο, οι τηλεθεάσεις που έφεραν στο MEGA τον Ιανουάριο οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Συγκεκριμένα, το… ταμείο της Nielsen έδειξε ότι ζευγάρι έκανε μέσο όρο 30,7 στο γενικό σύνολο και 35 στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα οι Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου εισέπραξαν 20,9 στο γενικό σύνολο και 19,1 στο δυναμικό κοινό.

Τα ποσοστά τηλεθέασης για την πρωινή εκπομπή του MEGA είναι υψηλά σε αντίθεση με αυτά της εκπομπής του ANT1 που αποδεικνύουν ότι το δίδυμο έχει μείνει πίσω στην κούρσα τηλεθέασης από τους ανταγωνιστές του και πρέπει να κάνουν αρκετές αλλαγές αν θέλουν να παραμείνουν εντός αγώνα.

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σημείωσαν πτώση στις τηλεθεάσεις τους τον Ιανουάριο του 2012 σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή το Δεκέμβριο του 2011. Συγκεκριμένα το «Πρωινό mou» έχασε 1,3 μονάδες στο γενικό σύνολο αλλά ανέβηκε 1,2 στο δυναμικό κοινό ενώ η ψυχαγωγική ζώνη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» έχασε μία μονάδα στο γενικό σύνολο και 1,2 στο δυναμικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε