Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάχη Φερεντίνου με Λιάγκα

Μάχη Φερεντίνου με Λιάγκα

Δεν χρειάζεται να το ξαναπούμε. Η μάχη της τηλεθέασης είναι σκληρή και ακόμα και αν αρκετοί «μονομάχοι» δεν το παραδέχονται

εντούτοις να είστε σίγουροι ότι είναι οι πρώτοι που βλέπουν τα ραβασάκια της Nielsen ελπίζοντας ότι τα νούμερα των εκπομπών τους δεν είναι χαμηλά.

Από την προηγούμενη βδομάδα μάλιστα έχει ξεκινήσει μία καινούργια κόντρα στο τηλεοπτικό τοπίο, αυτή ανάμεσα στις δύο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές σε MEGA και ΑΝΤ1. Αν και πέρυσι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κέρδιζαν στη μάχη της τηλεθέασης και την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο, φαίνεται ότι το ζευγάρι του MEGA βρήκε φέτος τον… αντίπαλό του. Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου που παρουσιάζουν την ψυχαγωγική ενότητα στο «Πρωινό ΑΝΤ1» τερμάτισαν την προηγούμενη βδομάδα πρώτοι στην κούρσα της τηλεθέασης. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να βγουν τα όποια συμπεράσματα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά και στις δύο εκπομπές και γι’ αυτό παρά τις τηλεθεάσεις και στα δύο στρατόπεδα εργάζονται πυρετωδώς προσπαθώντας να… καπαρώσουν την πρωτιά.

Χαρακτηριστικό της σκληρής μάχης ανάμεσα στις δύο εκπομπές είναι τα χθεσινά αποτελέσματα της τηλεθέασης. Οι Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο κάνοντας μέσο όρο 24,4 έναντι 22,7 που σημείωσαν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Ωστόσο το ζευγάρι του MEGA πέρασε μπροστά στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας μέσο όρο 26,1 έναντι 21,3 που έκανε το δίδυμο του ΑΝΤ1.

Είναι φανερό ότι η μάχη θα είναι σκληρή αλλά –ελπίζουμε- θετική για τους τηλεθεατές καθώς και οι δύο εκπομπές θα προσπαθήσουν να κάνουν τις εκπομπές τους όσο το δυνατό καλύτερες (?!?) για να κερδίσουν τη μερίδα του λέοντος της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε