Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit: Δεν έπεσαν οι υπογραφές Μανωλίδου με ΑΝΤ1

Μόνο στο Newsit: Δεν έπεσαν οι υπογραφές Μανωλίδου με ΑΝΤ1

Στους ρυθμούς του «Dancing with the stars» χορεύει έντονα τον τελευταίο καιρό ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το talent show αφού ποντάρει πολλά σε αυτό.

 Εκτός όμως από το live που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή με τη Ζέτα Μακρυπούλια υπάρχει και η καθημερινή live εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου κάθε απόγευμα στις 7. Η εκπομπή, όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit, αφορά κυρίως το «Dancing with the stars» και προβάλλεται με επιτυχία από το BBC με τον τίτλο «It takes two». Η εκπομπή αυτή λοιπόν ήταν το κύριο θέμα της χθεσινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών της εταιρείας παραγωγής ENA PRODUCTIONS και της Ευγενίας Μανωλίδου. Και στην οποία συνάντηση όμως… δεν έπεσαν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής στις 5 το απόγευμα προκαλώντας… αναστάτωση.

Μέχρι να φτάσει στο γραφείο που την περίμεναν, συναντήθηκε στους διαδρόμους με πολλούς από τους εργαζόμενους που συνεργαζόταν καθόσον συμμετείχε στο πρώτο «Dancing with the stars» και με τους οποίους θα συνεργαστεί στην καινούργια εκπομπή.

Το ίδιο ευχάριστο κλίμα υπήρξε και στη συνάντηση που ακολούθησε μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και δύο στελεχών της εταιρείας παραγωγής. Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το πώς θα «μεταφερθεί» η εν λόγω εκπομπή του BBC στο δικό μας τηλεοπτικό τοπίο. Έτσι ήταν κανονισμένο κι αυτό συζητήθηκε. Στο τραπέζι της συζήτησης δεν έπεσε κανένα συμβόλαιο προς υπογραφή αφού υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα και από τις δύο πλευρές να διευκρινιστούν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, κανονίστηκε κι άλλη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες ώστε να αποφασιστεί το τελικό ύφος και ακριβής θεματολογία της εκπομπής, καθώς κύριος άξονας θα είναι μεν το «Dancing with the stars» αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό!

Και είναι σίγουρο πως ούτε σε αυτή την επόμενη συνάντηση θα υπάρξει το συμβόλαιο στο τραπέζι αφού και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους του αλλά μένει να διευκρινιστούν τα της εκπομπής πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές. Μπορεί λοιπόν από αυτή τη συνάντηση η Μανωλίδου να μην πήρε κανένα συμβόλαιο αλλά πήρε… πακέτο DVD για μελέτη με τις εκπομπές «It takes two» του BBC. Άλλωστε, το συμβόλαιο, όπως είπαμε, είναι εγκεκριμένο και από τις δύο πλευρές και περιμένει…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε