Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 20 Ιανουαρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νταίζη αποκαλύπτει στο Μπέλλο ότι είδε τον απαγωγέα να βγαίνει από το γραφείο του και ξέρει ότι εγκέφαλος της απαγωγής είναι ο ίδιος. Του ζητάει τα μισά λύτρα, αλλά ο Μπέλλος τής εξηγεί ότι δεν τα έχει. Η Νταίζη του προτείνει δήθεν συνεργασία για την εύρεση των λύτρων και ζητάει να μάθει τι τον συνδέει με το Λευτέρη. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει στον Λουκά και στη Νόρα ότι ο Στέφανος χρωστούσε πολλά χρήματα την περίοδο της απαγωγής. Ο Στέφανος το επιβεβαιώνει, αλλά δεν καταλαβαίνει πώς κάτι τέτοιο τον ενοχοποιεί για την απαγωγή. Η Άννα κατηγορεί ανοιχτά το Μπέλλο για την επίθεση κατά του Λευτέρη.

Ο Στέφανος απολογείται στον ανακριτή και προφυλακίζεται. Η Αντιγόνη ζητά από τον Πέτρο να τον βοηθήσει. Εκείνος λέει ότι μπορεί μόνο να ζητήσει να τον βάλουν σε μια προστατευμένη πτέρυγα των φυλακών. Το χειρουργείο της Δάφνης τελειώνει, αλλά πρέπει να περάσουν μέρες, για να φανούν τα αποτελέσματα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα δείχνει να έχει μετανιώσει που άφησε το Χάρη να συναντηθεί με τον Στέφανο και όταν ο Χάρης αργεί αδικαιολόγητα να την ενημερώσει για το τι έγινε, η Ελπίδα ξεσπάει την απογοήτευσή της έντονα. Ο Στέφανος προσπαθεί να αποφύγει την Ξένια, ενώ ελπίζει το δείγμα σάλιου που συγκέντρωσε να είναι αρκετό για το τεστ DNA και να μην χρειαστεί να την ξαναδεί.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε