Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει το μεγάλο του απωθημένο!

Είναι από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς έχοντας διατρέψει τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Ο Κώστας Βουτσάς όμως, είναι και από τους ανθρώπους για τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το χαρακτηρισμό «περιβόλι». Με το χαρακτήρα, το χιούμορ και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να είναι από τους πιο αγαπημένους στο χώρο του θεάτρου αφού είναι πάντα δίπλα σε συναδέρφους του, όταν αυτοί τον χρειαστούν. Επίσης, ο καταξιωμένος ηθοποιός είναι και από τους πιο μεγάλους. καρδιοκατακτητές, έχοντας κάψει πολλές γυναικείες καρδιές, κάνοντάς τες όμως και πολύ ευτυχισμένες αφού γνωρίζει πώς να τους συμπεριφερθεί και να τις έχει «βασίλισσες». Ωστόσο φαίνεται πως κάποια γυναίκα δεν έπεσε στον έρωτά του με αποτέλεσμα να του έχει μείνει. απωθημένο. Και μάλιστα το απωθημένο αυτό είναι μία πασίγνωστη ηθοποιός που έχει διαπρέψει τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου που θα μεταδοθεί απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο αγαπητός ηθοποιός μιλά επίσης και για το νέο του βιβλίο ενώ καταρρίπτει πολλούς μύθους του sex. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε έναν πολύ αγαπημένο ηθοποιό.

Στο αποψινό «Βράδυ» όμως, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται και την Αγγελική Ηλιάδη που μιλά για το γιο της, αλλά και για το σύντροφό της. Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και απαντάει σε όσους ισχυρίζονται πως μοιάζει με τη Δέσποινα Βανδή!

Η συνέχεια απόψε το «Βράδυ» στις 12:00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε