Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ψινάκης τα βάζει με τη Βίσση!

Εντατικά συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Fab Five» τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους Ηλία Ψινάκη, Λάκη Γαβαλά, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Μέρλο και Πάνο Φασούλη να προσπαθούν να μεταμορφώσουν κάποιους άντρες σε… τέλειους άντρες!

Ήδη η ομάδα των «Fab Five» έχει γυρίσει τρία επεισόδια μεταμορφώνοντας ισάριθμους άντρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε τα γυρίσματα καθυστερούν λόγω του… γέλιου που πέφτει σε αυτά. Ωστόσο ο καιρός πιέζει γιατί η εκπομπή είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ. Και όπως καταλαβαίνετε η μάχη θα είναι σκληρή γιατί οι «Fab Five» θα βρεθούν απέναντι από τη fabulous Άννα Βίσση, καθώς κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ προβάλλεται από τον ALPHA το «Άννα Βίσση-Όσο έχω φωνή». Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα βγουν νικητές στη μάχη της τηλεθέασης: οι «Fab Five» ή η fabulous Άννα Βίσση; Και ποιος θα… οπισθοχωρήσει από αυτή τη μάχη αλλάζοντας μέρα και ώρα προβολής;

Πάντως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οι «Fab Five» είναι μία ομάδα που θα… λατρέψουμε αφού όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος, Πάνος Φασούλης. Αυτοί οι 5, δεν είναι απλά καλοί, είναι fabulous! Κι αν μέχρι τώρα τους αγαπούσατε και τους θαυμάζατε, ήρθε η στιγμή να τους λατρέψετε! Γιατί; Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν να μεταμορφώνουν έναν άντρα… στον τέλειο άντρα! Επεμβαίνοντας ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, διαμορφώνουν στιλ, φιλοσοφία, lifestyle, συνήθειες, αισθητική, άποψη και δημιουργούν έναν σύγχρονο gentleman, που κάθε γυναίκα θα ήθελε στη ζωή της. Το format που έχει βραβευτεί με EMMY, έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει νέο look στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και να συζητηθεί όσο λίγα. Αντισυμβατικοί, εκκεντρικοί, μοναδικοί, πετυχημένοι, προκλητικοί, σπεσιαλίστες. Οι FAB 5 της Ελλάδας είναι η dream team του κάθε dreamer. Και το καλύτερο; Μπορούν να κάνουν το όνειρο… πραγματικότητα. Θα το δείτε, στον ΑΝΤ1!»

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου λοιπόν στις 10 το βράδυ ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τους υπόλοιπους «Fab» έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο εναντίον της Άννας Βίσση. Και μπορεί ο μάνατζερ με την ερμηνεύτρια να είναι φίλοι αλλά στο τηλεοπτικό τοπίο θα βρεθούν αντιμέτωποι προσπαθώντας να κερδίσουν ο ένας τον άλλο στη μάχη της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε