Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2011 | 13:31
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2011 | 13:31

Για ακόμα μία μέρα οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν να περάσουν το απόγευμά τους για να παρακολουθήσουν τα «Μυστικά της Εδέμ». Χθες, Δευτέρα, η σειρά των Έλενα Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση έφερε στο MEGA 44,7 στο γενικό σύνολο και 31,4 στο δυναμικό κοινό κάνοντας χαρούμενα τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων.

Τι θα γίνει όμως, στο σημερινό επεισόδιο των «Μυστικών»;

«Ο Λουκάς αντιλαμβάνεται ότι ο άγνωστος άντρας έστειλε το πακέτο στη Νόρα. Δεν μπορούν, όμως, να καταλάβουν τι συμβολίζει αυτή η κίνηση. Η Αμαλία πιέζει τον Πέτρο να της αποκαλύψει ποιος ήταν ο άντρας που τον επισκέφθηκε στο γραφείο. Ο Πέτρος υποστηρίζει πως δεν τον επισκέφτηκε κανείς.

Ο Λουκάς προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό του Νικόλα, ο οποίος είναι ο μόνος που δεν κληρονόμησε τίποτα από το Λύτρα, παρόλο που ήταν ο μόνος νόμιμος δικαιούχος. Η Νταίζη εξηγεί στο Χρήστο πως ίσως χρειαστεί να τον φυγαδεύσει για να αποφύγει τη σύλληψη. Εκείνος της λέει ότι αφού δεν είναι πια μαζί της, δεν τον νοιάζει να πάει στη φυλακή.

Η Εριέττα αναζητά στην Αμερική τον πίνακα με την προσωπογραφία, αλλά τα ίχνη του έχουν χαθεί. Η Μαρίλια αποφασίζει να δει το dvd με τα πειστήρια της απιστίας του Θάνου και η αποκάλυψη της αλήθειας την κάνει πιο διαλλακτική με την Εύα. Επιμένει, όμως, να κρατήσει το παιδί. Η Μελίτα ζητάει από το Νικόλα να συγκρατήσει τη Νταίζη και τις απαιτήσεις της, αλλά ο Νικόλας δεν δείχνει καμία κατανόηση.»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00.

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο