Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ψινάκης: "Μόνο που δεν φίλησα στο στόμα με γλώσσα τον Γερμανό διευθυντή"

Ψινάκης: `Μόνο που δεν φίλησα στο στόμα με γλώσσα τον Γερμανό διευθυντή`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.12.2011 | 09:41
Πρώτη δημοσίευση: 15.12.2011 | 08:40

Τι δήλωσε για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλική του ταυτότητα;

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το DOWN TOWN την πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από τον ΑΝΤ1 και μίλησε για πολλά.

Γιατί έφυγε από το Fab 5


Στην Ελλάδα δεν έχουμε budget γιατί η χώρα περνάει κρίση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίρνουμε φτωχούς ανθρώπους από τα Νέα Λιόσια και άλλες παρόμοιες περιοχές, να τους αποτριχώνουμε, να τους "εξευτελίζουμε", για να έχει πλάκα το επεισόδιο. Αυτό δεν είναι καθόλου της δικής μου αισθητικής, γι' αυτό και φρόντιζα συστηματικά να απέχω από τέτοιες σκηνές

Πως αντέδρασε η παραγωγή στην πρότασή του για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Αρνητικά! Δεν ήθελαν να βάζουμε επώνυμους στην εκπομπή, αφού ήταν και το ξένο concept. Σε αυτό το σημείο, όμως, έκανα την επανάστασή μου, γιατί βρίσκω άκρως ρατσιστικό το να απορρίπτουν τον Φλωρινιώτη επειδή είναι επώνυμος, ενώ έχει την ίδια και περισσότερη ανάγκη αλλαγής στιλ από έναν "κακομοίρη" των δυτικών συνοικιών.

Γιατί έκανε δημοσίως σκληρή κριτική για την εκπομπή

Ρώτησαν την άποψή μου και ήμουν απόλυτα ειλικρινής. Όταν με ρωτάνε, λέω τη γνώμη μου και λέω πάντα την αλήθεια. Όπως εγώ έχω το δικαίωμα να λέω την άποψή μου ελεύθερα, έτσι και το κανάλι έχει το δικαίωμα να με σουτάρει αν δεν την γουστάρει. Εκεί που ήμουν λίγο ακραίος, για να μην πω άδικος, ήταν για το Dancing On Ice. Όμως, όντως, στις αρχές οι παίκτες ήταν σαν τις κουλές, αλλά μετά παρατήρησα σημαντική πρόοδο.

Πως αντέδρασε όταν του ανακοινώθηκε η απόλυσή του και τι λέει για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλική του ταυτότητα
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έξω φρενών ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή του Αρναούτογλου: «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα...» Έξω φρενών ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή του Αρναούτογλου: «Δεν μπορείς εσύ ρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα...»
  2. Ρόδος: Σκότωσε τον Ηλία Φανούρη και του έδωσε το φιλί της ζωής - Άγνωστες πτυχές της δολοφονίας! Ρόδος: Σκότωσε τον Ηλία Φανούρη και του έδωσε το φιλί της ζωής - Άγνωστες πτυχές της δολοφονίας!
  3. Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους” Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”