Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παπαδάκης, Καρύδη, Τσιμτσιλή και Σαμαράς γίνονται βραδινοί!

Δυστυχώς φέτος με την τηλεοπτική. φτώχεια που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο υπάρχουν κάποια βράδια που δεν έχεις τι να παρακολουθήσεις στην τηλεόραση.

Κι ορισμένα από αυτά που προβάλλονται πάλι δεν αξίζει να χάσεις το χρόνο σου.

Ωστόσο, το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι από τις εκπομπές που παρακολουθείς ευχάριστα και αν μη τι άλλο, καταφέρνει να έχει καλεσμένους που τα όσα λένε και κάνουν δημιουργούν θέματα.

Έτσι και αυτή τη βδομάδα λοιπόν είναι σίγουρο ότι οι τέσσερις καλεσμένοι του Κωστόπουλου που βρίσκονται στο «Βράδυ» λένε πολλά.

Κατ’ αρχάς, στη σημερινή εκπομπή καλεσμένη είναι η Σμαράγδα Καρύδη που αποκαλύπτει γιατί είναι. «υπέροχη» με τους άντρες, αλλά και αποδεικνύει, μπροστά στην κάμερα, πόσο καλή νοικοκυρά είναι! Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος την προκαλεί να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» και οι «crispy» αποκαλύψεις είναι πολλές!

Δεύτερος καλεσμένος της αποψινής εκπομπής είναι οΤρυφώνας Σαμαράς! Ο hair stylist έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εξωγήινο, και το πλατό πιάνει φωτιά. Τα «βασανιστήρια» του Πέτρου Κωστόπουλου όμως δεν σταματούν εδώ αλλά τον αναγκάζει να ομολογήσει ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θέλει στην TV και ποιους παρουσιαστές προτιμά.

Αύριο όμως, βραδινός τύπος γίνεται κι ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» σχολιάζει την ελληνική πραγματικότητα, λέει τη γνώμη του σχετικά με την κατάσταση στη χώρα μας και μάλιστα τονίζει πως «δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν πολιτικό». Κι ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ποια είναι η φιλοσοφία της ζωής του και η σοφία που αποκομίζει κάποιος μετά την ηλικία των 50 ετών ο Κωστόπουλος αποκαλύπτει στην εκπομπή του πώς θα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης με μαλλιά.

Καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που αφήνει για λίγο το skate στον πάγο και μιλά για όλους και για όλα! Τι λέει για το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε στον άντρα της, μπροστά στις κάμερες, τη μέρα του γάμου της; Ακόμα, η άγνωστη πλευρά της νεαρής δημοσιογράφου: πώς από μαθήτρια του 20 στο Γαλλικό σχολείο, τις υποτροφίες και τη φιλοδοξία να γίνει γιατρός, βρέθηκε σε καταλήψεις στη Γκράβα. Ποιον όμως θεωρεί τον καλύτερο κριτή στο «Dancing on Ice» και ποιο χορευτικό ζευγάρι πιστεύει πως είναι το φαβορί για να κερδίσει στο show; Τέλος, ο Πέτρος την προκαλεί να μαγειρέψει, η Σταματίνα δέχεται την πρόκληση, αλλά μια «τρομακτική» έκπληξη την αφήνει με το στόμα. ανοιχτό!

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε και αύριο στις 23:15 κι είναι σίγουρο ότι τα «Βράδια» θα είναι ενδιαφέροντα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε