Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 16 Αθήνα Αναλυτικά

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.11.2009 | 14:37
Πρώτη δημοσίευση: 09.11.2009 | 14:37

Επιστολή - φωτιά του έως σήμερα προέδρου της ΕΡΤ στον υπουργό Πολιτισμού. Σύσκεψη αυτή την....

...ώρα στην Αγία Παρασκευή για το κρίσιμο θέμα των συμβασιούχων που από 31/12/2009 μένουν εκτός.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος κατηγορεί τον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο οτι παρότι του ζήτησε να συναντηθούν τουλάχιστον 2 φορές, εκείνος δεν του απάντησε.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Παναγόπουλος γράφει :

«Με τις Α.Π. 920-4/11/09 και 940-23/10/09 επιστολές μου, σας επεσήμανα μερικά από τα κρίσιμα και επείγοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.  Εως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία -είτε προφορικώς είτε εγγράφως- από πλευράς σας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι κάθε ημέρα, που περνά, πολλαπλασιάζει και διογκώνει τα προβλήματα.
 Κατόπιν αυτού και καθώς ανέμενα για μακρύ και εύλογο χρονικό διάστημα την εκ μέρους σας πρωτοβουλία, θεωρώ ότι η περαιτέρω παραμονή μου ουδέν προσφέρει στη δημόσια Ρ/Τ και για το λόγο αυτό, σας υποβάλλω με την παρούσα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου.
Παρακαλώ να με αποδεσμεύσετε το ταχύτερο δυνατό, ορίζοντας το πρόσωπο, το οποίο θα ενημερώσω και στο οποίο θα παραδώσω».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Λήδα Ματσάγκου: Τα παιδικά χρόνια στο Βόλο, οι σπουδές στη Νομική και η αποχή από την τηλεόραση Λήδα Ματσάγκου: Τα παιδικά χρόνια στο Βόλο, οι σπουδές στη Νομική και η αποχή από την τηλεόραση
  2. Η Google συνεργάζεται με το CBS για το μέλλον της τηλεόρασης! Η Google συνεργάζεται με το CBS για το μέλλον της τηλεόρασης!
  3.  Παγώνουν  οι 51 προσλήψεις στην ΕΡΤ! “Πόλεμος” μεταξύ κρατικής τηλεόρασης και ΠΟΣΠΕΡΤ "Παγώνουν" οι 51 προσλήψεις στην ΕΡΤ! “Πόλεμος” μεταξύ κρατικής τηλεόρασης και ΠΟΣΠΕΡΤ
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook