Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει πως το καλύτερο πολίτευμα για την Ελλάδα είναι η μοναρχία!

Πασίγνωστος τραγουδιστής δηλώνει πως το καλύτερο πολίτευμα για την Ελλάδα είναι η μοναρχία!

Ο τραγουδιστής επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή, πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, θεωρεί ότι την Ελλάδα την κατέστρεψαν οι Έλληνες και πως οι Αγανακτισμένοι θα έπρεπε να μουτζώσουν πρώτα τους εαυτούς τους!

Στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, τόσο για τη σχέση του με τα MEDIA, όσο και για τις απόψεις του περί Ευρώπης, ευρώ και Ελλήνων.

Γιατί σας απέκλεισαν από τα ραδιόφωνα;

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, κάποια στιγμή, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί πρέπει να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Να κρίνουν τι πρέπει να παίξουν ανάλογα με το αν είναι καλό ή κακό. Να μην παίζουν ότι τους πασάρουν οι δισκογραφικές εταιρείες.

Πώς αντιδρούσατε όταν δεν ήσαστε ο αγαπημένος των media;

Έκανα όπως πάντα τη δουλειά μου. Αυτό νομίζω πως ήταν η καλύτερη απάντηση. Δεν έχω να κάνω με αυτούς, ας το πούμε έτσι. Έχω να κάνω με τον κόσμο. Και ευτυχώς, ο κόσμος νιώθω ότι με αγαπάει. Έχω εισπράξει πολύ χειροκρότημα στη ζωή μου. Για να ευλογήσω και λίγο τα γένια μου, είμαι από τους λίγους που έχουν κάνει 20 επιτυχίες στην καριέρα τους που έχουν αντέξει για δεκαετίες.

Δείτε ποιος είναι και διαβάστε τι λέει για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τη μοναρχία, το ευρώ και τους Αγανακτισμένους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε