Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποια εκπομπή του ΣΚΑΪ κόπηκε

Είναι δυσάρεστο όταν, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αποφασίζεται μία εκπομπή να ρίξει τίτλους τέλους.

Όπως φαίνεται όμως, ακόμα μία εκπομπή θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό τοπίο. Ο λόγος για τους «Γονείς από κούνια» που πρόβαλλε το ΣΚΑΪ,. Να θυμίσουμε ότι το κανάλι του Φαλήρου ξεκίνησε να προβάλλει τους «Γονείς» με παρουσιάστρια τη Νόνη Δούνια πέρυσι και μάλιστα, με το τέλος της σεζόν, ανανεώθηκε το ραντεβού για τη φετινή σεζόν.

Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι στην επίσημη παρουσίαση του φετινού προγράμματός του το κανάλι του Φαλήρου πρόβαλλε την εν λόγω εκπομπή, αναφέροντας ότι θα συνεχίσει. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό μπήκε και στο πρόγραμμά του αλλά ενώ περιμέναμε ότι θα δούμε καινούργιο επεισόδιο τελικά ο ΣΚΑΪ πρόβαλλε ένα παλαιότερο σε επανάληψη. Και μετά από αυτό… ήρθε το τέλος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να μην βγάλουν στον αέρα την εκπομπή που ασχολιόταν με τους γονείς και την ανατροφή των παιδιών τους αλλά να την κόψουν. Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εκπομπή δεν έχει κοπεί οριστικά αλλά θα επανέλθει, ίσως και την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν όμως, οι «Γονείς από κούνια» με απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού τοπίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε