Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πονοκεφαλιάζουν στον ΑΝΤ1 για το καλοκαιρινό πρωινάδικο

Πονοκεφαλιάζουν στον ΑΝΤ1 για το καλοκαιρινό πρωινάδικο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται καθημερινά το καλοκαιρινό “Πρωινό Αντ1” , αφού λίγες μέρες πριν από την έναρξή του, δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση.

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάζουν τα στελέχη του Αντ1, να μελετούν προσεχτικά όλα τα δεδομένα, πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους. Έτσι, αν και μετά από σκληρές προσπάθειες φαίνεται να έχει προσπεραστεί ο κίνδυνος για αναβολή της εκπομπής, εντούτοις οι δυσκολίες και όσα πρέπει να υπολογίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολλά!

Ο χρόνος δε πιέζει πολύ, καθώς είναι προγραμματισμένο η εκπομπή να ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την Πέμπτη κυκλοφορεί περιοδικό στο οποίο η Τσιμτσιλή έχει δώσει συνέντευξη και στο οποίο «παραδέχεται» ότι θα είναι αυτή η παρουσιάστρια του καλοκαιρινού «Πρωινού Αντ1». Συνέντευξη που όπως καταλαβαίνετε, δεν την… έκλεισε μόνη της αλλά κλείστηκε σε συνεννόηση με το κανάλι του Αμαρουσίου, οπότε ουσιαστικά η συνέντευξη αυτή θα είναι και το… ανεπίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού για την καινούργια του παρουσιάστρια. Λογικό λοιπόν στο Μαρούσι να πιέζονται ακόμα περισσότερο να λάβουν τις τελικές αποφάσεις!

Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ο χρόνος διάρκειας της εκπομπής, καθώς ενώ προγραμμάτιζαν το καλοκαιρινό “Πρωινό Αντ1” να μεταδίδεται από τις 7 έως τις 12, τελικά μπορεί να ρίχνει τίτλους τέλους μία ώρα πριν, δηλαδή στις 11. Ο χρόνος διάρκειάς της δε, είναι κι αυτός που θα κρίνει πολλές εξελίξεις, όπως τα πρόσωπα που θα χρειαστεί να το στελεχώσουν.

Με τα έως τώρα δεδομένα λοιπόν, αυτό που έχουν αποφασίσει είναι ότι την ενημερωτική ζώνη της εκπομπής θα παρουσιάζουν οι Νίκος Ρογκάκος, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσιώκρη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να είναι οι δύο από τους τρεις. Αν η εκπομπή μεταδίδεται μέχρι τις 12, η ενημερωτική ζώνη θα ολοκληρώνεται στις 9μιση, ενώ αν τελικά σταματά στις 11, τότε οι παρουσιαστές της ενημέρωσης θα αποχωρούν από το στούντιο γύρω στις 9.

Στη συνέχεια, θα ξεκινά η ψυχαγωγική ζώνη, για την οποία όπως είπαμε, παρά το ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, η συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποδεικνύει ότι έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του σταθμού αναζητούν και κάποιον άντρα για να είναι μαζί της σε πιο βασικό ρόλο από ό,τι θα έχουν τα υπόλοιπα πρόσωπα του πάνελ. Ο πονοκέφαλος για τα στελέχη του Αντ1 γίνεται ακόμα πιο έντονος καθώς προσπαθούν να βρουν τα ιδανικά πρόσωπα που θα αναλάβουν τις στήλες της μαγειρικής και της αστρολογίας.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι και αφού, όπως αναφέραμε, εξεταστούν προσεχτικά τα οικονομικά δεδομένα!

Εκτός βέβαια, αν ο Γιώργος Παπαδάκης… παραμείνει ακόμα μία βδομάδα στον αέρα, λόγω των έντονων πολιτικών εξελίξεων. Αν και το σενάριο αυτό φαίνεται ότι δεν θα ισχύσει και ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» δεν θα… ξεκαλοκαιριάσει στο στούντιο. Οπότε, αναμένεται τα στελέχη του ΑΝΤ1 να λάβουν σήμερα – αύριο, τις τελικές τους αποφάσεις!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε