Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Παντρεύονται το καλοκαίρι

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Σε νησί του Αιγαίου, μέσα στο καλοκαίρι, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και (λιγοστών) ανθρώπων. Το ζευγάρι, άλλωστε, περιμένει ήδη το πρώτο του παιδί, όπως έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά έχει επιλέξει να κρατήσει το δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας από την πρώτη του σύζυγο, οι κοινές εμφανίσεις πύκνωσαν και ο γάμος έμοιαζε όλο και πιο πιθανός.

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη πήραν τελικά τη μεγάλη απόφαση και μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα ανέβουν τα… σκαλιά της εκκλησίας για να ενώσουν τις ζωές τους. Όπως αναφέρει το Secret των Παραπολιτικών, ο γάμος θα γίνει σε νησί του Αιγαίου, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν το που και το πότε θα γίνει ο γάμος αλλά και το ποιοι θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού.

Η αποκάλυψη πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί έρχεται μόλις μια μέρα μετά την… “ανακοίνωση” της Σίας Κοσιώνη, πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η δημοσιογράφος επέλεξε έναν… πρωτότυπο τρόπο να κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της, ανακοινώνοντας μέσα από τη σελίδα της στο Facebook πως από εδώ και πέρα, θα παρουσιάζουν… δυο το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε