Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor 2017: Γιατί οι Διάσημοι δεν ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor 2017: Γιατί οι Διάσημοι δεν ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο! [vid]

Δείτε τι έγινε και οι Διάσημοι αποφάσισαν να μην ψηφίσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να πάει στους Μαχητές. Η ψηφοφορία του χθεσινού επεισοδίου του Survivor (3/4) έδιωξε τελικά τον Σπαλιάρα.

Και όμως! Παρά τη διάσπαση που έχει προκαλέσει  – όπως νομίζουν τουλάχιστον οι παίκτες στην ομάδα των Διασήμων – ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε τελικά, άλλα διάλεξαν άλλον να διώξουν στη ψηφοφορία του χθεσινού επεισοδίου Survivor (3/4).

Ο παίκτης που θα μαζέψει τα πράγματα του και θα πάει στο νησί των Μαχητών, είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Γιατί όμως ούτε ένας από τους Διάσημους δεν ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μετά την απόκαλυψη της Σόφης Πασχάλη ότι τρώει ψάρια μαζί με τον Σπαλιάρα, συγκρούστηκε με την υπόλοιπη ομάδα;

Φαίνεται ότι οι Διάσημοι ακολουθούν πια άλλη τακτική… Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει και μιλά στην κάμερα εναντίον του, όπως το ότι την ενόχλησε που ο Ντάνος στο χθεσινό επεισόδιο σηκώθηκε και άρχισε να φτιάχνει μόνος του τα πιτάκια, αλλά δεν τον ψήφισε να φύγει από την ομάδα της!

Ο λόγος; Είναι εμφανές ότι οι Διάσημοι του Survivor τον χρειάζονται. Είναι δυνατός παίκτης, έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα του, βοηθά στη συμβίωση και στο μαγείρεμα. Όλοι τον θεωρούν δυνατό αντίπαλο και τον έχουν ανάγκη για να κερδίζουν τα έπαθλα.

Το πιο αξιοπερίεργο πάντως πράγμα ήταν ότι στο συμβούλιο Βαλαβάνη και Χανταμπάκης μάς “κούφαναν” με τα καλά λόγια που έλεγαν για τον Ντάνο!

Δείτε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του Survivor σχετικά με την ψηφοφορία:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε