Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Survivor 25/6: Θα πέσουν κορμιά… κυριολεκτικά!

Survivor 25/6: Θα πέσουν κορμιά… κυριολεκτικά!

Οι έξι πλέον παίκτες του Survivor θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για να παραμείνουν στον τελικό. Ποιος θα πάρει το πρώτο κολιέ της ασυλίας.

 Τυφλό αγώνισμα στο Survivor έχουμε ξαναδεί, σαν και αυτό όμως κανένα. Το πάθος των 6 παικτών που έχουν απομείνει, μεγαλώνει όσο πλησιάζει ο πολυαναμενόμενος τελικός. Δείτε το αγώνισμα και το έπαθλο που θα κορυφώσουν την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού την Κυριακή 25/6.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, αποχώρησε το πιο χαμογελαστό κορίτσι του παιχνιδιού, η Σάρα Εσκενάζυ. «Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων μετά την αποχώρησή της.

Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία αλλά πάνω από όλα συγκέντρωση, αφού τα μάτια τους είναι κλειστά και έτσι πρέπει να προσέχουν την κάθε κίνησή τους. Συγκεκριμένα, οι παίκτες με δεμένα τα μάτια θα πρέπει να περάσουν πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στο τέλος της κούρσας που θα καθορίσει τον νικητή.

Η μόνη βοήθεια που έχουν είναι σχοινιά στα δεξιά και αριστερά των εμποδίων, έτσι ώστε να στηριχθούν εκεί και να μη πέσουν. Οι 6 παίκτες του Survivor, θα πρέπει να προσέχουν κάθε κίνησή τους για να μη χτυπήσουν το κεφάλι τους σε κάποιο από τα εμπόδια, αφού δεν έχουν κάποια προστασία στο σημείο αυτό. Και το αποκορύφωμα; Mάχονται για το πρώτο κολιέ της ασυλίας.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε πολλές τούμπες, μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και μικροτραυματισμούς που όμως δεν θα τους είναι τίποτα μπροστά στο πείσμα τους να νικήσουν το πρώτο κολιέ της ασυλίας, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Από εδώ και πέρα οι ασυλίες θα παίζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Τα δεδομένα και πάλι αλλάζουν και σας έχω μια έκπληξη. Μία έκπληξη για τις επόμενες ασυλίες που θα παίξετε. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις θα παίζουμε δύο ασυλίες. Δύο αγωνίσματα για ασυλία. Το κάθε ένα από τα δύο αγωνίσματα θα αναδεικνύει έναν νικητή, ο οποίος θα παίρνει και την αντίστοιχη ασυλία”, είχε δηλώσει στο προηγούμενο επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Και συνέχισε: “Στο δεύτερο αγώνισμα, που θα βγαίνει ο δεύτερος παίκτης με ασυλία, ο δεύτερος νικητής, δεν θα αγωνίζεται ο παίκτης που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Πάλι την επόμενη φορά θα έχουμε δύο ασυλίες, οι οποίες θα βγουν από δύο διαφορετικά αγωνίσματα”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

“Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να φτάσει κάποιος στον τρόπο που φηφίζει. Είναι το συναίσθημα, είναι η λογική και είναι και οι αγωνιστικοί στίβοι. Ίσως όσο περνάει ο καιρός να βγαίνουμε από την νοοτροπία της ομαδικότητας και να το βλέπουμε πιο ατομικό”, δηλώνει στο τρέιλερ ο Γιάννης Σπαλιάρας και όλα δείχνουν ότι τα δύσκολα τώρα έρχονται…

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε