Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Απίστευτο “άδειασμα” σε Μαχητές για τον Αγγελόπουλο

Survivor: Απίστευτο “άδειασμα” σε Μαχητές για τον Αγγελόπουλο

Βογιατζάκη κατά Ορέστη για τον Αγγελόπουλο στο Survivor Panorama! “Ναι, αυτά δεν μου αρέσουν, κατάλαβες; Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη!”

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν η Σοφία Βογιατζάκη και ο Ορέστης Τσανγκ. Μέσα από το μοναδικό γέλιο της ηθοποιού και τις εμπειρίες του πρώην παίκτη του παιχνιδιού, εξέφρασε ο καθένας τη γνώμη του για τους παίκτες και τις συμπεριφορές τους.

“Έχω την αίσθηση, όσο βλέπω τώρα τα αγωνίσματα, ότι πιο πολύ συσπειρώνονται στο “πώς θα κερδίσουμε τον Αγγελόπουλο” παρά “πώς θα κερδίσουμε” γενικά το αγώνισμα. Έχω την αίσθηση και μου λέει ο Ορέστης πως ο Μάριος είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει. Είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει και καλά κάνει. Όμως, η υγιής αντίδραση ήταν όταν κέρδισε τον Βασάλο, είχε μια πολύ ωραία αντίδραση του ανθρώπου που θέλει να κερδίζει. Όταν κέρδισε τον Ντάνο ήταν λίγο διαφορετική η αντίδραση, στα μάτια τα δικά μου”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός που παρακολουθεί φανατικά Survivor.

Και συνέχισε: “Ο Αγγελόπουλος δεν είναι το πρότυπο του άντρα που εμένα με γοητεύει. Το τόσο λαϊκό μπρουτάλ δεν είναι του τύπου μου, δεν μου αρέσει σαν άντρας. Μου αρέσουν οι πιο intellectual τύποι. Αλλά δεν μπορώ να αδιαφορήσω στην προσπάθειά του και στο ότι έχει μια πολύ καλή στάση. Και αυτός θέλει να κερδίζει και έχει πάει για να κερδίσει και φαίνεται στη στάση του. Όμως είναι καλύτερες οι αντιδράσεις του, για τα δικά μου δεδομένα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αργότερα τάχθηκε κατά του Ορέστη Τσανγκ: “Εγώ είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με την πάρτη σου. Η Ελισάβετ είναι ένα παιδί πολύ γλυκό, πολύ χαμογελαστό, αισιόδοξο. Αυτή η εμμονή με την Ελισάβετ… Βλέπεις ότι στη διάρκεια του Survivor η βελτίωσή της ήταν εξαιρετική, είναι αδιανόητη. Γιατί δεν ψηφίζεις την προσπάθεια και τη βελτίωση ενός ανθρώπου και έχεις την εμμονή ότι “να ψηφίσω την Ελισάβετ γιατί είναι η πιο αδύναμη και δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού”. Ποιο σπίτι; Ποιες δουλειές; Θα τρελαθώ. Δεν έκανε παρκέ; Δεν σφουγγάριζε; Θα τρελαθώ, μου είχες γυρίσει το μυαλό, δεν μπορεί, θα με τρελάνε!”.

Ενώ δε δίστασε να υπερασπιστεί ανοιχτά τον Αγγελόπουλο και να δηλώσει ότι είναι Ντανίτσα: “Ναι, αλλά δεν τον κρατήσατε, τον διώξατε Ορέστη μου. Ο πρώτος που διώξατε. Ναι, αυτά δεν μου αρέσουν, κατάλαβες; Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη. Έπαιζε 14 φορές συνέχεια που η κούραση ήταν ανυπέρβλητη. Τι συγκρίνουμε τώρα; Που δεν έπαιξε τόσες φορές με τον Μάριο. Αυτά δεν μου αρέσουν ότι “ήταν αγώνισμα που τον βόλευε”. Όταν κερδίζει ένας άνθρωπος με το σπαθί του, να το επιβραβεύουμε παρακαλώ πολύ και να λέμε “μπράβο του” και ας είναι στην αντίπαλη ομάδα”.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε