Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Αστεία σκηνικά μετά την ένωση των παικτών [vid]

Survivor: Αστεία σκηνικά μετά την ένωση των παικτών [vid]

Δείτε αστείες στιγμές που χάρισαν οι παίκτες του Survivor μετά την ένωσή και την παραμονή τους στην ίδια παραλία. Τα top 3 αστεία σκηνικά.

Ακόμη ένα παραπάνω ενδιαφέρον έχει το Survivor, μετά την ένωση των δύο ομάδων και την παραμονή τους στην ίδια παραλία. “Μαχητές” και “Διάσημοι” είναι αντίπαλοι μόνο στα παιχνίδια, αφού κατά τ΄άλλα είναι “γείτονες” και μάλιστα σπάνε και πολύ πλάκα μεταξύ τους.

Οι δύο ομάδες φαίνεται ότι έχουν δέσει πολύ. Μπορεί μια ματσέτα να χάθηκε και αυτό να δημιούργησε κάποια αμηχανία στα δύο “σπίτια” του Survivor, ωστόσο κορίτσια και αγόρια παιρνούν πολύ χρόνο μαζί, παίζουν παιχνίδια και μοιράζονται αστεία σκηνικά που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

1. Πλάκα στον Τσανγκ

Μια φάρσα αποφάσισαν να κάνουν όλοι οι παίκτες στον Ορέστη Τσανγκ. Ο τελευταίος ήταν αρκετή ώρα στην κούνια ενώ όλοι οι παίκτες ήταν μαζί και τη στιγμή που τους πλησίασε για να κάτσει μαζί τους, εκείνοι αμέσως διασκορπίστηκαν σε όλη την παραλία, τον αγνοούσαν παντελώς και έκαναν σαν να μην τον ξέρουν. Ο Ορέστης Τσανγκ αναρωτιόταν τι συμβαίνει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μία αγκαλιά, τελειώνει την πλάκα που χάρισε γέλιο στους τηλεθεατές.

2. Κοτσιδάκια στο Κομμωτήριο της… Λάουρα

Πέρα από τα κρυμμένα μηνύματα που θέλησε να περάσει το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor, ένα είναι ξεκάθαρο. Η Τέχνη της Κομμωτικής που κατέχει η Λάουρα, αναλαμβάνει πλέον και τα κορίτσια της ομάδας των Μαχητών! Μπορεί κολλητή της να δηλώνει ότι είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τώρα όμως που είναι στην ίδια παραλία, η Λάουρα κάνει παρέα και με την Σάρα Εσκενάζυ και με την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και μοιράζει και σε αυτές τις γνώσεις της στα κοτσιδάκια! Δείτε τα χτενίσματα της Λάουρα στο βίντεο.

3. Τι έπαθε ο Κοκκινάκης με την Λάουρα;

Μια κούνια θέλησε να φτιάξει ο Ορέστης Τσανγκ για τα μάτια της ωραίας Λάουρα. Η Λάουρα ενθουσιάστηκε με το νέο της “παιχνίδι” και πέρασε πολύ χρόνο μαζί του. Μόλις όμως επέστρεψε στην καλύβα των Διασήμων, είχε να αντιμετωπίσει τη ζήλεια του Κοκκινάκη. Ο λόγος; Η Λάουρα τού είχε υποσχεθεί ότι θα φτιάξουν μαζί έναν ξύλινο καναπέ για να κάθονται. Ο Κοκκινάκης κατέληξε να τον φτιάχνει μόνος του και είχε πολλά νεύρα που η Λάουρα επέλεξε εκείνη την ώρα να είναι με τον Ορέστη Τσανγκ! Μια περισσότερο κωμικοτραγική παρά αστεία αντίδραση του Κοκκινάκη που έχασε πολύ εύκολα την ψυχραιμία του…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε