Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ειρήνη Παπαδοπούλου – Λάμπρος Χούτος στα μαχαίρια! “Σφαγή” στο Συμβούλιο του Νησιού! [vid]

Survivor: Ειρήνη Παπαδοπούλου – Λάμπρος Χούτος στα μαχαίρια! “Σφαγή” στο Συμβούλιο του Νησιού! [vid]

Άκρως επεισοδιακό το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor όπου η ομάδα των διασήμων κλήθηκε μετά την ήττα στο αγώνισμα να ψηφίσει τους παίκτες προς αποχώρηση.

Με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει κερδίσει τη μια από τις δύο ατομικές ασυλίες χάλασαν τα σχέδια της κλίκας των διασήμων να την ψηφίσουν, με τον Λάμπρο Χούτο να υποστηρίζει πως δεν μπορεί να την προστατεύσει το περιδέραιο της ασυλίας. “Θεωρώ ότι το περιδέραιο της ασυλίας δεν μπορεί να σε προστατεύσει. Μπορεί να προστατεύσει μόνο η καλή συμπεριφορά, η ευγένεια, η ειλικρίνεια και να ξέρεις να είσαι μεταδοτικός”, άρχισε να σχολιάζει ο Λάμπρος Χούτος, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να τον διακόπτει και να τον ρωτάει “ποια ειλικρίνεια βρε Λάμπρο”.

“Εγώ είπα, κάτι άλλο έλεγα τελείως ότι το περιδέραιο δεν σε προστατεύει. Σε προστατεύει μόνο μια καλή συμπεριφορά πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για την κοινωνία. Και δεύτερον δεν θεωρώ άτυχο γεγονός ότι ένας διαγωνιζόμενος εδώ πέρα δεν μπόρεσε να κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τη φιλία κανενός. Θεωρώ ότι έρχεται μέσα από τις πράξεις, τα λόγια και τη συμπεριφορά του. Οπότε είναι σημαντικό όταν έχει επέλθει αυτό αντί να πετάει κακίες δεξιά αριστερά να κάνει την αυτοκριτική του, να δει που έκανε λάθος γιατί δεν μπορεί να είναι όλοι τρελοί και αυτός σωστός, δηλαδή πώς μπορεί να καλυτερεύσει και ενδεχομένως και να ζητήσει συγγνώμη αλλά και να γίνει καλύτερος άνθρωπος για τον εαυτό του και παράδειγμα αν κάποια στιγμή κάνει παιδιά ή για τους γύρω του”, συνέχισε ο Λάμπρος Χούτος.

Αμέσως η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε τον λόγο από τον Σάκη Τανιμανίδη για να σχολιάσει τα όσα άκουσε από τον συμπαίκτη της. “Θα πιαστώ από τη λέξη παιδιά που είπε και αν στο μέλλον με αξιώσει ο Θεός να έχω παιδιά επειδή σε μικρότερη ηλικία στα σχολικά μου ειδικά χρόνια έχω νιώσει ρατσισμό και μη αποδοχή κάτι που το έχω νιώσει στην παραλία και στεναχωριόμουν πάρα πολύ πολλές μέρες και εκεί κατάλαβα και έβαλα τη μια τελεία σε κάποια βιώματα που νόμιζα πως είχα διώξει. Αν είχα παιδιά και ερχόταν το παιδάκι μου και μου έλεγε πως ήταν στο περιθώριο δεν θα του έλεγα πως είναι προβληματικό αλλά να το σκεφτεί γιατί μπορεί να είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά” του είπε από την πλευρά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

“Ρατσιστής δεν είμαι και δεν είμαστε εδώ ρατσιστές. Είμαστε μια πολύ υγιής παρέα που έχουμε καταφέρει δύο μήνες και φιλτράρουμε και συζητάμε όλα τα προβλήματα που έχουν υπάρξει αλλά στο θέμα της αγένειας και της ασέβειας προσωπικά είμαι ρατσιστής”, τόνισε ο Λάμπρος Χούτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε