Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Νέο επεισόδιο με Μαχητές και Διάσημους [vid]

Survivor: Νέο επεισόδιο με Μαχητές και Διάσημους [vid]

Όλοι εναντίον όλων στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ποιοι λογομαχούν, ποιο είναι το αγώνισμα και η έκπληξη που θα κάνει στους παίκτες ο Σάκης Ρουβάς.

Το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής. Οι ίντριγκες, τα ξεσπάσματα θυμού, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η ανταγωνιστικότητα δεν έχουν τελειωμό σε ένα παιχνίδι που τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Μαχητές και Διάσημοι χθες πάλεψαν για το πολυπόθητο έπαθλο, ενώ σήμερα αναμένεται ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο με μία έκπληξη για τους παίκτες που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε καιρό.

Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του Survivor.

Οι δύο ομάδες του Survivor έβαλαν τις κόκκινες και τις μπλε κορδέλες και αγωνίστηκαν με πάθος σε ένα απαιτητικό αγώνισμα. Το αγώνισμα της Δευτέρας απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα και ευστοχία. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Στην αρχή το προβάδισμα είχαν οι Μαχητές, αργότερα όμως τα πάνω τους πήραν οι Διάσημοι και κατάφεραν τελικά να διαμορφώσουν το σκορ σε 10 – 7.

Δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Οι Μαχητές δεν παρέδωσαν τα όπλα… αμαχητί. Από τους πιο δυνατούς παίκτες ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ενώ την έκπληξη την έκανε και ο Γιάννης Σπαλιάρας με τις νίκες του. Από την άλλη μεριά, η Σάρα Εσκενάζυ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στάθηκαν άτυχοι και δεν κατάφεραν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους. Στο αντίπαλο… στρατόπεδο του Survivor, ξεχώρισαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης που ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι στον τελικό στόχο και κέρδισαν με ευκολία.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε ένα ατύχημα στον αγωνιστικό χώρο που ανησύχησε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Την ώρα που έσπρωχνε με δύναμη το άρμα, γλίστρισε, και έπεσε στο έδαφος με το στήθος, γεγονός που τον έκανε να χάσει την αναπνοή του. Ο αγώνας σταμάτησε για λίγο, ο παίκτης των Μαχητών ηρέμησε, πήρε και πάλι τα πάνω του και συνέχισε την κούρσα του. Μπορεί να μη νίκησε, όμως δεν τα παράτησε παρά τον τραυματισμό του.

Δείτε εδώ τον τραυματισμό του Βασάλου.

Έτσι, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το έπαθλο στο χθεσινό Survivor: πικ νικ στους καταρράκτες! Ανέβηκαν σε άλογα και ευχαριστήθηκαν μια τέλεια διαδρομή που κατέληγε σε ένα δάσος με καταρράκτες.  Εκεί, τούς είχαν στήσει τραπεζομάντηλο και ένα φαγοπότι με κρουσάν, κεφτεδάκια, κλαμπ σαντουιτς και δεν έμειναν παραπονεμένοι! Στο έπαθλο περιελαμβανόταν και αντικουνουπικά που τα έχουν πολύ ανάγκη, αφού όπως δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τα κουνούπια τους επισκέπτονται κάθε βράδυ στην καλύβα!

Μετά τη νίκη των Διασήμων, η ψυχολογία των Μαχητών είχε πέσει πολύ. Και όπως συνήθως, έτσι και τώρα, τα ‘έριξαν στον Γιάννη Σπαλιάρα. Στην πρώτη του αναμέτρηση που έχασε, το γνωστό μοντέλο δέχτηκε κριτική από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον έβρισε χοντρά, γεγονός που φαίνεται να επηρέασε τους συμπαίκτες του και να πέσει το ηθικό. “Είχαμε αρκετή υπομονή με τον Γιάννη”, δηλώνει αγανακτισμένος ο μισθοφόρος.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor

Σήμερα το επεισόδιο του Survivor θα συγκλονίσει τους πάντες. Άλλωστε, πλέον δεν υπάρχει επεισόδιο χωρίς κόντρες και εκπλήξεις. Σήμερα, σε ένα ακόμη απαιτητικό αγώνισμα, τόσο οι διάσημοι όσο και οι μαχητές είναι έτοιμοι για καβγά, κάτι που κάνουν και πραγματικότητα, καθώς τσακώνονται και σε επίπεδο ομάδας αλλά και με τους αντιπάλους.

Το αγώνισμα έχει επαφή με το νερό και zip line ενώ απαραίτητη είναι η δύναμη και η ευστοχία στον τελικό στόχο. Το άγχος των παικτών και το πάθος τους να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, τους προκαλούν εκνευρισμό και έτσι, όλοι στρέφονται εναντίον όλων! Στο τρέιλερ, μισθοφόρος και Ντάνος λογομαχούν έντονα με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν…

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει για μια μεγάλη έκπληξη χωρίς να τους πει για τον Σάκη Ρουβά που κάνει την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Survivor. Ο Σάκης Ρουβάς εδώ και καιρό ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του στον εξωτικό προορισμό με την Κάτια Ζυγούλη.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε σήμερα τι ακριβώς έκανε εκεί. Πριν λίγο, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ποιός θα κερδίσει σήμερα; Θα συνεχίσουν οι Διάσημοι το σερί νικών, ή θα καταφέρουν οι Μαχητές να ανατρέψουν τα δεδομένα, και να επιστρέψουν στις νίκες;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor:

Δείτε εδώ το αγώνισμα όπως προβλήθηκε στην Τουρκία στο αντίστοιχο επεισόδιο:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε