Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Στιγμές των 6 παικτών που έγραψαν ιστορία! [vids]

Survivor: Στιγμές των 6 παικτών που έγραψαν ιστορία! [vids]

Έξι παίκτες πλέον διεκδικούν τις πολυπόθητες θέσεις του μεγάλου τελικού του Survivor. Δείτε κορυφαίες στιγμές τους που θα μείνουν αξέχαστες.

Καβγάδες αλλά και συμφιλιώσεις, εντάσεις αλλά και φάρσες, κλάματα και γέλια, “κλίκες” και φιλίες, αν κάνει κάποιος έναν απολογισμό για το φετινό Survivor, ένα είναι σίγουρο! Το παιχνίδι τα είχε πραγματικά όλα και για αυτό κατάφερε να καθηλώσει μια τόσο μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, περνάμε από το “μικροσκόπιο” τους τελευταίους έξι παίκτες, σε τυχαία σειρά για αποφυγή παρεξηγήσεων…

Δείτε highlights των παικτών:

Κωνσταντίνος Βασάλος – Έρωτας στο Ελλάδα – Τουρκία

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία χτύπησε κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης. Ο λόγος δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα αλλά και ένα φλερτ… Όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί σε έναν χώρο για φαγητό και γλέντι, η τουρκάλα παίκτρια Sabriye Şengül, πήγε στο τραπέζι των Ελλήνων και πρόσφερε ένα πιάτο με τζατζίκι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και της έδωσε ένα λουλούδι και ένα φιλί στο μάγουλο.

Και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν πολλά πειράγματα από το πεδίο των Μαχητών, αλλά και μια ερωτοχτυπημένη Sabriye που εξομολογήθηκε τον έρωτά της στις κάμερες του τούρκικου Survivor. «Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει, ο πλοκάμιας», του είπε χαριτολογώντας ο Γιάννη Σπαλιάρας. “Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα, δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος”, δήλωσε η Τουρκάλα.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – Τροχαίο

Το τροχαίο των Μαχητών με τραυματίες την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ήταν ένα γεγονός που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό. Το τροχαίο έγινε όταν ένα αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των μαχητών.

Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ωστόσο ο “τρελός Κύπριος” στάθηκε τυχερός. Μετά από λίγες εβδομάδες ανάρρωσης, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού. Τώρα, οι Μαχητές έχουν αφήσει πίσω τους για τα καλά το δυσάρεστο αυτό γεγονός που τότε είχε αλλάξει τα δεδομένα και είχε “στείλει” τον Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα των Μαχητών.

Γιώργος Αγγελόπουλος –  “Συμμαχία” με Παπαδοπούλου

Στο συγκεκριμένο highlights, πάμε πολλά επεισόδια πριν, τότε που όλη η Ελλάδα αγάπησε το δίδυμο Παπαδοπούλου – Ντάνου. Συγκεκριμένα, μετά το ξέσπασμα της Ειρήνης Παπαδοπούλου κατά του Στέλιου Χανταμπάκη στο συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η γνωστή τραγουδίστρια, είχαν κάτσει για πρώτη φορά στην παραλία και είχαν “συμμαχήσει”. Οι δύο παίκτες που ήταν εκτός της “κλίκας”, συζήτησαν για την κλίκα που υπάρχει στην ομάδα των Διασήμων, την ψηφοφορία, αλλά και την συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη εναντίον τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά κάποιον, αλλά σίγουρα θα μου ήταν πιο ευχάριστο να έχω κάποιον να συνομιλώ και να μην παραμιλάω πάλι μόνη μου. Έναν “σύμμαχο”, αυτό, και περνάει τα τεστ του», είχε δηλώσει στην κάμερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το τηλεοπτικό κοινό “πέθαινε” να δει ενωμένο σαν γροθιά το δίδυμο Παπαδοπούλου – Ντάνου κατά της “κλίκας”.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – “Αφήστε με!”

Αν κάτι θυμόμαστε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τότε αυτό είναι το ξέσπασμά της κατά του Ντάνου σε ένα από τα αγωνίσματα που θα έκριναν το τελικό σκορ. Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έπαιζαν μαζί με τον πρώτο να δίνει οδηγίες στην αθλητικογράφο, πριν προλάβει να ξεκουραστεί από την τελευταία της αναμέτρηση. “Αφήστε με!”, φώναζε το κορίτσι με τα τατουάζ που ήθελε να μείνει για λίγο μόνη της.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Μπο λέγοντας στον Ντάνο: «Άφησέ την ρε μαλ…α σου λέω. Ήρεμοι είμαστε, άφησέ την, σου λέει ότι δεν θέλει κανέναν». Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από τον πάγκο, ο Γιώργος Χρανιώτης άρχισε με τη σειρά του να φωνάζει δυνατά, ενώ ο Ντάνος πέταξε με δύναμη το παγούρι στον πάγκο και φώναξε: «Από την αρχή του ματς να μιλάτε».

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ταλέντο στο… τραγούδι

Ήταν η στιγμή που τότε όλοι περιμέναμε. Το Πάρτι της Ένωσης ανέδειξε ταλέντα μουσικά και χορευτικά με αποκορύφωμα τους δύο νικητές, τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Εκτός από αυτούς τους δύο, ανέδειξε όμως και τον μισθοφόρο για άλλο λόγο… Ο παίκτης των Μαχητών εκτέλεσε το τραγούδι…. κυριολεκτικά.

Γιάννης Σπαλιάρας – Η φάρσα του Χρανιώτη

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Ο Γιώργος Χρανιώτης αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στον Γιάννη Σπαλιάρα βάζοντας στο κόλπο και τους υπόλοιπους παίκτες από την ομάδα των Διασήμων. Ο… δολοφόνος με το τσεκούρι Γιώργος και το θύμα Γιάννης χάρισαν τρελό γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε