Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Τα έχασε ο Αγγελόπουλος στην Ελλάδα! Χαμός για τους φιναλίστ! [vid]

Survivor: Τα έχασε ο Αγγελόπουλος στην Ελλάδα! Χαμός για τους φιναλίστ! [vid]

Σκηνές απείρου κάλλους στο διεθνές αεροδρόμιο με την επιστροφή των τεσσάρων φιναλίστ του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου, Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και του Γιάννη Σπαλιάρα στην Ελλάδα.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και δεν πίστευαν στα μάτια τους από τις εικόνες υποδοχής τους.

Η υποδοχή που επιφύλασσαν οι φίλοι του Κώστα Αναγνωστόπουλο στον μισθοφόρο του Survivor δεν είχε προηγούμενο. Τον υποδέχτηκαν με πανό και συνθήματα για το πειρατικό, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να φαίνεται σοκαρισμένος από τον πανικό που προκλήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο αεροδρόμιο επικρατούσε πανικός για τους 4 φιναλίστ λίγο πριν από το grande finale του Survivor. Οι φίλοι του Κώστα Αναγνωστόπουλου του είχαν ετοιμάσει απίστευτα θερμή υποδοψή, με το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου να προδίδει έναν άνθρωπο που τα έχει χαμένα με όλα αυτά που συμβαίνουν μετά από 5 μήνες παραμονής τους στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. 

 

Καλώς τα , τα παιδιά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Να το, να το το πειρατικό” φώναζαν οι φίλοι του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον δικό τους πειρατή, κρατώντας πανό μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Survivor. Στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονταν ήδη στο αυτοκίνητο, ενώ Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν για να φύγουν από το αεροδρόμιο.

Μαζί με τους φιναλίστ επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Γιάννης Σπαλιάρας που αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό. “Λίγο ζαλισμένος από το ταξίδι, όλα καλά. Πολύ μεγάλη εμπειρία, πολύ δύσκολη εμπειρία. Μου έλειψε η πατρίδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη τη στήριξη”, δήλωσε στις κάμερες ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός για την κοροϊδία Μανίκα σε Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Survivor τρέιλερ 3/7: Το επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε