Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Και ποιος δεν έβρισε τον Σπαλιάρα! [vids]

Survivor: Και ποιος δεν έβρισε τον Σπαλιάρα! [vids]

Επεισόδιο αφιερωμένο στον Γιάννη Σπαλιάρα που δέχτηκε την επίθεση συμπαικτών και αντιπάλων του στο Survivor.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν προλάβαινε να ηρεμήσει από την επίθεση του Κώστα Κοκκινάκη, του Γιώργου Χρανιώτη και του Μπο και βρέθηκε αντιμέτωπος με τις φωνές των συμπαικτών του στο αγώνισμα επάθλου.

Η μεγαλύτερη έκρηξη ήταν του μέχρι και το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού πιο “ζεν” παίκτη στο Survivor. Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν εκτός εαυτού μετά την κατηγορία του Γιάννη Σπαλιάρα για “μαγείρεμα” της ψηφοφορίας. “Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Κι ότι δεν έγινε με δόλο; Δεν σου είπε ρε @@; Θα αμφισβητήσεις τον όρκο μου στο παιδί μου; Άντε @@! Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Ψευταρά; Μην κοιτάς σας @@ ρε! Ορκίστηκα στο παιδί μου και λες @@! Στο διάολο!» φώναζε ο Κώστας Κοκκινάκης μπροστά στον Γιάννη Σπαλιάρα που κοιτούσε έκπληκτος την έκρηξη του”, του είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Κώστας Κοκκινάκης. Η Λάουρα Νάργες βέβαια “άδειασε” τον συμπαίκτη της Κώστα Κοκκινάκη και παραδέχτηκε ότι συμφώνησαν να αλληλοψηφιστούν αλλά χωρίς να υπάρχει δόλος στην πρόθεσή του!

Δεν ήταν όμως μόνο οι διάσημοι που τον έβαλαν στο στόχαστρο, καθώς η επίδοσή του στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του που τράβαγαν τα μαλλιά τους στον πάγκο. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής ο Γιάννης Σπαλιάρας άκουσε τα σχολιανά του από όλους τους συμπαίκτες τους που δεν πίστευαν τα όσα έκανε δίνοντας οδηγίες ή παίζοντας για τους μαχητές στο Survivor. Ο Γιάννης Σπαλιάρας έμοιαζε απογοητευμένος από τα όσα είχε ακούσει, ζητώντας κατανόηση από τους συμπαίκτες του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε