Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις για τη σωτηρία του ΑΛΤΕΡ

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις για τη σωτηρία του ΑΛΤΕΡ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.03.2011 | 10:53
Πρώτη δημοσίευση: 30.03.2011 | 10:50

Πολύ κοντά σε λύση βρίσκεται το αδιέξοδο στο ΑΛΤΕΡ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit το κυπριακών συμφερόντων fund "ΑΡΓΩ" έχει έρθει σε τελική συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν δανειοδοτήσει το σταθμό αλλά και με τους μετόχους του.

Η συμφωνία προβλέπει ότι το "ΑΡΓΩ" θα αγοράσει μετοχές του ΑΛΤΕΡ και θα βάλει ζεστό χρήμα για τις άμεσες ανάγκες του.

Χρήματα θα βάλουν και οι σημερινοί μέτοχοι. Οι τράπεζες θα διευκολύνουν την εταιρία στην αποπληρωμή των δανείων της με το ρητό όρο το πρόγραμμα περικοπής δαπανών που έχει συμφωνηθεί να τηρείται με απόλυτη πιστότητα.

Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει περικοπή θέσεων εργασίας και δραστική μείωση όλων των εξόδων ώστε η επιχείρηση να καταστεί βιώσιμη.

Οι λεπτομέριες της συμφωνίας οριστικοποιούνται αυτές τις ώρες και θα γνωστοποιηθούν πρώτα στο χρηματιστήριο και το ΕΣΡ.

Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής του Alter

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter Channel («Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ») αποφάσισε την Τετάρτη το ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ΧΑ αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών από σήμερα 30 Μαρτίου 2011, διότι σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010 (μέχρι την 31 Μαρτίου 2011).

Νωρίτερα, την Τετάρτη η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της.

Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα μπορέσει να δημοσιεύσει τα στοιχεία στις 8 Απριλίου.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Κ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται μια πιο τολμηρή Ευρώπη με την Ελλάδα στην πρώτη ταχύτητα Κ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται μια πιο τολμηρή Ευρώπη με την Ελλάδα στην πρώτη ταχύτητα
  2. Μαθηματικοί υπολογισμοί Σόιμπλε: Αναστολή του ελληνικού χρέους θα στοίχιζε 120 δισ. στους δανειστές Μαθηματικοί υπολογισμοί Σόιμπλε: Αναστολή του ελληνικού χρέους θα στοίχιζε 120 δισ. στους δανειστές
  3. Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης