Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα «Μυστικά» ρίχνουν τίτλους τέλους

Μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία τα τρία τελευταία χρόνια, τα «Μυστικά της Εδέμ» ρίχνουν τίτλους τέλους με ένα… χορταστικό επεισόδιο.

Έτσι, η καθημερινή σειρά την Πέμπτη από απογευματινή θα… μετακομίσει το βράδυ όπου θα προβληθούν τα δύο τελευταία επεισόδιά της και θα αποκαλυφθούν όλα τα «Μυστικά». Αυτοκτονίες, αποδράσεις στο εξωτερικό αλλά και πολλά… γεννητούρια θα δούμε στα τελευταία επεισόδια. Αλλά δεν προδίδουμε περισσότερα για να μην χαθεί το… μυστήριο!
Προς το παρόν, στο σημερινό επεισόδιο ο Ρούσσος εξηγεί στην Αμαλία ότι θέλει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, μόνος του. Η Αμαλία τού εξομολογείται ότι δεν θέλει διαζύγιο και πως ακόμα τον αγαπάει, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία της Μελίτας.

 

Ο Αραβαντινός εξιστορεί στο Λουκά και στην Εριέττα την περιπέτεια που έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Πληροφορεί το Λουκά ότι θα του δώσει στοιχεία που αθωώνουν το Ρούσσο και είναι στο χέρι του το τι θα κάνει μαζί του, καθώς ο ίδιος θα εξαφανιστεί και πάλι. Η Νταίζη παίρνει μια απροσδόκητη απόφαση, που φαίνεται ότι αποτελεί τη μόνη λύση για να εκτονωθεί η κατάσταση. Η Στέλλα σπεύδει να την υποστηρίξει, ζητώντας και τη βοήθεια της παρέας.
Ο Λουκάς απαλλάσσει το Ρούσσο από την υπόθεση της κλοπής και ο Ρούσσος συγκινημένος παραχωρεί τη θέση του στο γραφείο σε εκείνον. Ο Χρήστος, επιτέλους, συναντάει τη Νταίζη, βάσει του προδιαγεγραμμένου σχεδίου και αυτό φορτίζει με συγκίνηση όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η επαφή.
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00.
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε