Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέσσερις γάμοι κι ένα… διαζύγιο στον ALPHA

Φουντώνει η κόντρα με τον ΑΝΤ1.

Είναι σαφές ότι στον ALPHA δεν μπορούν να ξεχάσουν την αρπαγή των «Νοικοκυρών» τους από τον ΑΝΤ1. Σε κόντρα λοιπόν για το «Don’t tell the bride» ή «Μην το πεις στη νύφη» που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1, το κανάλι της Κάντζας επιτίθεται με… τέσσερις γάμους.
Έτσι, από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 3 και τέταρτο το μεσημέρι, ο ALPHA ξεκινά να προβάλει την ψυχαγωγική εκπομπή αγγλικής παραγωγής «Four Weddings».
Το δελτίο Τύπου μάλιστα, αναφέρει:

«Ποιος είπε ότι μια γαμήλια τελετή πρέπει να ακολουθεί τυφλά τη παράδοση χωρίς φαντασία και πρωτοτυπία? Τέσσερις διαφορετικές υποψήφιες νύφες συναγωνίζονται κάθε εβδομάδα να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο. Κουβαλώντας η κάθε μια τη δική της διαφορετική κουλτούρα, παραδόσεις, πεποιθήσεις, φαντασία, φιλοδοξία ή ακόμα και… ματαιοδοξία, κάθε μια θα είναι προσκεκλημένη στις προετοιμασίες και τη γαμήλια τελετή της άλλης. Στόχος η διοργάνωση του ΤΕΛΕΙΟΥ γάμου. Από τους μπουφέδες μέχρι τις… δαντέλες, όλα θα είναι αντικείμενο κριτικής και βαθμολογίας από τις ίδιες τις νύφες. Ο πιο πρωτότυπος και καλύτερα οργανωμένος γάμος κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και ένα δελεαστικό γαμήλιο έπαθλο. Ένα πεντάστερο ταξίδι του μέλιτος!»

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μετά τις τόσες εκπομπές μαγειρικής, θα γίνει πλέον… της νύφης. Εκτός όμως, από τους «γάμους» ο ALPHA είχε κι ένα «συναινετικό διαζύγιο» με την Υπεύθυνη Περιεχομένουυ Προγράμματος, Νατάσα Λεσιώτη.
Αν και οι φήμες ακούγονταν εδώ και μήνες, τελικά τη Δευτέρα η Λεσιώτη αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Νατάσα Λεσιώτη είναι γνωστή ως όνομα στο ευρύ κοινό από την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA. Στην εκπομπή η Λεσιώτη ήταν αρχισυντάκτρια και ο Άρνι έλεγε συνέχεια «Νατάσα… αυτό και Νατάσα εκείνο…» ενώ ήταν στον αέρα..
Τέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και άλλο ένα… σιωπηλό «διαζύγιο» στον ALPHA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε