Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τι έγινε στη μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Τι έγινε στη μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.09.2010 | 12:03
Πρώτη δημοσίευση: 16.09.2010 | 11:52

Πήραν “κεφάλι” Οικονομέας – Καμπουράκης

Μπροστά και με διαφορά έχει φύγει το δίδυμο του MEGA και ποιος τους πιάνει! Και για να μην ψάχνετε την απάντηση, είναι σίγουρο ότι στις 27 του μήνα που επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδάκης θα φουντώσει η μάχη με τους Καμπουράκη Οικονομέα.
 
 
Προς το παρόν όμως το «Κοινωνία ώρα Mega» στο γενικό σύνολο πληθυσμού βρίσκεται άνετα στην κορυφή της κατάταξης και με διαφορά από την εκπομπή του Αυτιά. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά και ακολούθησε το δίδυμο της ΝΕΤ, μετά αυτό του ΣΚΑΪ και τελευταίο τερμάτισε το δίδυμο του ALPHA.
 
 
Ανακατατάξεις όμως έχουμε στο «νεανικό κοινό» αφού μπορεί στην κορυφή να βρέθηκε πάλι το MEGA αλλά στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ράνια Θρασκιά. Οι Λυριτζής-Οικονόμου βρέθηκαν στην τρίτη θέση και ακολούθησαν κατά σειρά οι Λάμπρου-Παπαβασιλείου, μετά ο Αυτιάς και στη συνέχεια οι Αρβανίτης –Κατσίμη και
 
 
Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τις χθεσινές τηλεθεάσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, υπενθυμίζοντας ότι είναι οι «βρόμικοι» μέσοι όροι από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όπου συναντιούνται εντός τηλεοπτικού τοπίου όλες οι εκπομπές κι όχι οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών αφού άλλος ξεκινά στις 6 κι άλλος τελειώνει στις 10 και…! Να επισημάνουμε επίσης ότι από τα στοιχεία που σας αναφέρουμε απουσιάζει η εκπομπή του STAR «Πρωινή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη επειδή προβάλλεται από τις 7μιση ως τις 10 οπότε δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες εκπομπές της ζώνης 7 έως 10.
 
 
Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών είναι οι εξής:
 
 
ALPHA («Πάνω στην ώρα» με τους Λάμπρου-Παπαβασιλείου): 6,5% στο γενικό σύνολο και 9,7% στο κοινό «15-44».
 
 
ALTER («Καλημέρα» με το Γιώργο Αυτιά): 16,9% στο γενικό σύνολο και 9,1% στο κοινό «15-44»
 
 
ANT1 («Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά):12,3% στο γενικό σύνολο και 11,5% στο κοινό «15-44»
 
 
MEGA («Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη, Οικονομέα): 24,9% στο γενικό σύνολο και 17,6% στο κοινό «15-44»
 
 
ΝΕΤ («Πρωινή ενημέρωση» με τους Αρβανίτη, Κατσίμη): 10 % στο γενικό σύνολο και 7,2% στο κοινό «15-44»
 
 
ΣΚΑΪ («Πρώτη Γραμμή» με τους Λυριτζή, Οικονόμου): 7,2% στο γενικό σύνολο και 10,3% στο κοινό «15-44»
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο