Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι γίνεται με τη Χούκλη και τον ΑΝΤ1;

Η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο όταν η Μαρία Χούκλη αποχώρησε από την ΕΡΤ και ανέλαβε παρουσιάστρια στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 Λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, οι δύο πλευρές, αποφάσισαν να βρεθούν και να συζητήσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν…

Κάθισαν, μίλησαν και διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν κανένα παράπονο και διαφωνία, έπεσαν κι οι υπογραφές. Έτσι, η Μαρία Χούκλη θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 για ακόμα έναν χρόνο τουλάχιστον!

Άλλωστε, πολλές φορές έως τώρα, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης έχει τονίσει ότι το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ικανοποιημένο από τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο και ότι σκοπός του ΑΝΤ1 ήταν να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους. Αυτό κι έγινε αφού πριν από λίγο καιρό ξεκίνησαν συζητήσεις και επαφές που… δεν διήρκεσαν πολύ καθώς δεν υπήρχαν προβλήματα και παράλογες απαιτήσεις από καμία από τις δύο πλευρές.

Τόσο η διοίκηση του ΑΝΤ1 όσο και η δημοσιογράφος επιθυμούν να συνεχίσουν το πολυθεματικό μοντέλο ειδήσεων, σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κανάλια που ποντάρουν στα παράθυρα με τους σχολιαστές. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν λοιπόν να ποντάρουν σε αυτό το μοντέλο ειδήσεων με επικεφαλής τη Μαρία Χούκλη αφού οι υπογραφές έπεσαν και ανανέωσαν για έναν ακόμα χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στις λιγοστές επαφές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, συζητήθηκαν ορισμένες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν την επόμενη σεζόν και που θα είναι κυρίως σε τεχνικά θέματα, αφού λόγω της έντονης πολιτικής ειδησεογραφίας, θα χρειαστούν περισσότερα μέσα για την αρτιότερη κάλυψή της. Στα σχέδιά τους μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, είναι ένα μεγαλύτερο πλατό στο οποίο θα εμφανίζονται και οι δημοσιογράφοι του δελτίου για τα θέματά τους αλλά και καλεσμένοι ενώ το δελτίο θα προβάλλει πιο κοινωνικά θέματα.

Ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και στις δύο πλευρές είναι το περιβόητο lead in, το πρόγραμμα δηλαδή που θα προηγείται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους και που θα καταφέρει να συγκεντρώνει αρκετούς τηλεθεατές. Αλλά αυτό είναι κάτι που ακόμα το… ψάχνουν και που αν δεν βρουν κάτι άλλο, θα στραφούν στη συνηθισμένη… τούρκικη βοήθεια που αρκετές φορές έχει αποδειχτεί σωτήρια για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε