Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι γίνεται με τις ενημερωτικές εκπομπές του Alpha;

Τι γίνεται με τις ενημερωτικές εκπομπές του Alpha;

Με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Alpha από το Δημήτρη Κοντομηνά, υπήρξε εμφανής ανανέωση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού, τον οποίο είχαν απαξιώσει οι μέχρι πρότινος γερμανοί διοικούντες του.

Τους τελευταίους μάλιστα μήνες, το κανάλι της Κάντζας έβγαλε στον αέρα τέσσερις καινούργιες εκπομπές, τρεις από αυτές στην prime time ζώνη του («Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, «Παρέμβαση» με τη Γιάννα Παπαδάκου, «Διέξοδος» με το Μπάμπη Παπαπαναγιώτου) και μία («Κομβικό σημείο» με το Νίκο Μάνεση) στην πρωινή ζώνη.

Από την προηγούμενη βδομάδα και οι τέσσερις εκπομπές ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους για τη φετινή σεζόν, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα είναι καθοριστικό για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έως τώρα, σίγουρο ότι θα πάρει το πράσινο φως, θεωρείται η μία από αυτές τις εκπομπές, ενώ οι άλλες παραμένουν στο πορτοκαλί με τις δύο από αυτές να πλησιάζουν στο… κόκκινο! Οι επόμενες μέρες, ή για να ακριβολογούμε, ο τρέχων μήνας, είναι κρίσιμος για τις συγκεκριμένες εκπομπές, καθώς τα στελέχη του σταθμού θα αποφασίσουν ποιες από αυτές θα συνεχίσουν next year. Αυτή που έχει το προβάδισμα είναι η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που και λόγω του πρωτότυπου consept της, φαίνεται ότι θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα, αφού άλλωστε η σχέση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας είναι άριστες. Η τύχη των υπόλοιπων εκπομπών θα κριθεί μέσα στο μήνα και αφού πρώτα στον Alpha λάβουν υπόψη τους όλες τις… οικονομικές κυρίως παραμέτρους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε