Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ενημερωτικός τομέας του Alpha;

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ενημερωτικός τομέας του Alpha;

Μπορεί να διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο αλλά κάποια πράγματα δεν σταματούν να λειτουργούν ποτέ, ενώ μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει πιο έντονη… κινητικότητα. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Πριν από αρκετό καιρό, σας είχαμε αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μετακομίσουν, μεταφέροντας όλο το πρόγραμμα, από το κτήριο της Κάντζας στο «Studio Pro».

Στόχος τους είναι την καινούργια σεζόν όλες οι εκπομπές, ειδησεογραφικές και ψυχαγωγικές να είναι συγκεντρωμένες στο «Studio Pro». Για το λόγο αυτό και ήδη έχουν μοιραστεί οι χώροι, στούντιο και γραφεία καθώς το ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν όλοι οι συντελεστές τους θα είναι εκεί. Τα μόνα τμήματα που πρόκειται να μείνουν στην Κάντζα είναι τα διοικητικής κυρίως φύσεως, δηλαδή τα τμήματα οικονομικού, νομικού, management, το Γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων κλπ.

Ωστόσο, αν και τώρα είναι… νεκρή περίοδος και η μετακόμιση γίνεται πιο εύκολα, η μεγάλη δυσκολία είναι τι θα γίνει με το ειδησεογραφικό τμήμα, καθώς εκτός από τις εκπομπές, είναι και τα δελτία ειδήσεων που δεν σταματούν να βγαίνουν στον αέρα.

Η μετακόμιση του ενημερωτικού τομέα έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στον Αύγουστο και το θέμα είναι να μετακομίσει το έμψυχο και τεχνικό υλικό χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην κανονική ροή του προγράμματος. Με τον έως τώρα σχεδιασμό λοιπόν, γύρω στο 15αύγουστο θα γίνει η μετακόμιση, αλλά για να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα θα έχουν γίνει οι απαραίτητες πρόβες. Ακριβώς δε, όπως είχε γίνει και πριν από χρόνια, όταν το δυναμικό του ίδιου καναλιού μετακόμισε από του Ρέντη στην Κάντζα. Ήδη έχουν ξεκινήσει να φτιάχνονται τα πλατό των ειδήσεων, ώστε να γίνει η μετακόμιση. Έτσι, είναι σίγουρο πως όποια καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει, από το Σεπτέμβρη, το κύριο δυναμικό του προγράμματος του ALPHA θα βγαίνει από το «Studio Pro».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε