Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι ψήφισαν οι τηλεθεατές

Τι ψήφισαν οι τηλεθεατές

Η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου ήταν από τις σημαντικότερες που έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας και το τηλεοπτικό κοινό αγωνιούσε να μάθει τα αποτελέσματα.

Έτσι, οι τηλεθεατές, στριμώχτηκαν από νωρίς μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες για να μάθουν τα αποτελέσματα των exit polls.

Τα επιτελεία των σταθμών δούλευαν πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες, ώστε μόλις κλείσουν οι κάλπες να κερδίσουν τις ψήφους των τηλεθεατών.

Τι ψήφισαν λοιπόν οι τηλεθεατές; Από τις 18:45 (λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και βγουν στον αέρα τα αποτελέσματα των exit polls) έως τις 21:00, νικητής στην κούρσα της τηλεθέασης αναδείχτηκε το MEGA, σημειώνοντας 21% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Με μικρή διαφορά, σημειώνοντας 20,5% μέσο όρο, βρέθηκε στη δεύτερη θέση η ΝΕΤ και ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 16,9%. Στην τέταρτη θέση της κατάταξης για το ίδιο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο ALPHA με 13,9% μέσο όρο, ενώ ακολούθησε ο ΣΚΑΪ με 11,2% και το STAR με 4,1%.

Να σημειώσουμε όμως, ότι τα τέσσερα κανάλια (MEGA, ΝΕΤ, ANT1 και ALPHA) είχαν παραγγείλει από τις εταιρείες δημοσκόπησης κοινά exit polls, τα οποία ξεκίνησαν να δημοσιοποιούνται μόλις έκλεισαν οι κάλπες, στις 19:00, όπως ορίζει ο νόμος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε