Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους απόψε για το EZEL – Συγκλονιστικό το φινάλε!

Τίτλοι τέλους απόψε για το EZEL – Συγκλονιστικό το φινάλε!

Απόψε στις 21:00 πέφτει η αυλαία για το δημοφιλές σίριαλ. Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις και δείτε την τελευταία σκηνή!

Ο Τζαν, γιος του Εζέλ και της Εϊσάν, ταξιδεύει με τη μοτοσικλέτα του και φτάνει στο φάρο – τόπο συνάντησης του πατέρα του με τον Τσενγκίζ και τον Αλί πριν από πολλά χρόνια, αλλά και το σημείο όπου ο Εζέλ θα εκδικηθεί τον Τσενγκίζ…
 
Στο μεταξύ, ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι η Εϊσάν έχει πεθάνει, κατονομάζει ως δράστη τον Εζέλ. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν με το περιπολικό στο τμήμα, αλλά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του καταφέρνει να δραπετεύσει και να τρέξει στο νοσοκομείο όπου η αγαπημένη του είναι ακόμα ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση. 
 
Ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι έχει γλιτώσει από την Εϊσάν και από τον Εζέλ, βολτάρει με το αμάξι του και από τη χαρά του δίνει το τιμόνι στον μικρό Τζαν. Όταν ο μικρός απαιτεί να δει τη μαμά του, εκείνος επιστρατεύει τα ψέματά του και τον καθησυχάζει λέγοντας πως οι τρεις τους σύντομα θα πάνε μαζί διακοπές. Στο σπίτι οι δυο τους έχουν μια έντονη λογομαχία και, όταν ο Τσενγκίζ τού ανακοινώνει πως δεν τα ξαναβρήκε ποτέ με τη μητέρα του και πως στο μέλλον αυτή θα ζει με τον Εζέλ, ο Τζαν επαναστατεί, τον αποκαλεί ψεύτη και αμφιβάλλει για όσα του είπε λίγο πριν.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε