Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 10 Αθήνα Αναλυτικά

To EΣΡ εγκαλεί MEGA και ALPHA για μειωμένη προβολή της "Χρυσής Αυγής", "Οικολόγων Πράσινων" και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

To EΣΡ εγκαλεί MEGA και ALPHA για μειωμένη προβολή της `Χρυσής Αυγής`, `Οικολόγων Πράσινων` και των `Ανεξάρτητων Ελλήνων`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.07.2012 | 19:16
Πρώτη δημοσίευση: 17.07.2012 | 19:16

Mεγάλα πρόστιμα σε περιφερειακά κανάλια για το περίφημο τηλεπαιχνίδι "Call for cash" που σύμφωνα με το ΕΣΡ παραπλανεί το κοινό, ενώ ανοίγει φάκελο για τους χρόνους προβολής των κομμάτων!
 Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ενέκρινε την μεταβίβαση του ρ/φ σταθμού «Ραδιοηχώ», νομού Ξάνθης, η οποία μεταβιβάστηκε από την Αναστασία Σαρχοζόγλου στην Κωνσταντίνα Κατσαντρίδρου, έναντι 12.000 ευρώ. Ο ρ/φ σταθμός «Orange» νομού Αργολίδας, μεταβιβάστηκε από την Ευαγγελία Κοντογιάννη προς τον Μιχάλη Σιγαλά, έναντι 1.500 ευρώ, ενώ ο ρ/φ σταθμός «Μεγαλόνησος» νομού Ρεθύμνου από τον Γεώργιο Βρανά στον Γρηγόριο Γαλονάκη, έναντι 3.000 ευρώ.

Η μέτοχος LAXY Greek Investments πώλησε, συνολικά, 380.000 μετοχές έναντι συνολικού ποσού 1.793.600 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,75% και δεν συμμετέχει πλέον σε κανένα ποσοστό στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας Ελεύθερη Τηλεόραση. Η COMMERΖBANK AG FRANKFURT IB αγόρασε τις 380.000 μετοχές, η μεταβίβαση όμως δεν εγκρίθηκε.

Επίσης, το ΕΣΡ έκανε σύσταση για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση στον σταθμό ΑΝΤ1, για διαφημιστική προβολή 13 λεπτών αντί των προβλεπόμενων 12 λεπτών.

Διαβάστε αναλυτικά τα πρόστιμα του ΕΣΡ


Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. MEGA: Μπήκε ακόμα ένας μισθός! MEGA: Μπήκε ακόμα ένας μισθός!
  2. Ποιοι παρουσιαστές αναλαμβάνουν εκπομπή στον Alpha το σαββατοκύριακο; Ποιοι παρουσιαστές αναλαμβάνουν εκπομπή στον Alpha το σαββατοκύριακο;
  3. Ούτε που φαντάζεστε για ποιον λόγο πήγε χθες η Χρύσα Ρώπα στον Alpha! Ούτε που φαντάζεστε για ποιον λόγο πήγε χθες η Χρύσα Ρώπα στον Alpha!
  4. Ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA Ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA
  5. Αχτίδα φωτός για το MEGA! Πληρωμές εν όψει! Αχτίδα φωτός για το MEGA! Πληρωμές εν όψει!
  6. Παρουσιαστής του Alpha: «Μπήκα στο κότερο την περασμένη εβδομάδα και πήγαμε στην Ύδρα» Παρουσιαστής του Alpha: «Μπήκα στο κότερο την περασμένη εβδομάδα και πήγαμε στην Ύδρα»
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook