Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το… κινέζικο τσιφτετέλι του Χάρη Ρώμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά συνεχίζει να χαρίζει υψηλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1, τόσο με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όσο και με «Το καφέ της Χαράς».

Κι ενώ περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στο κανάλι του Αμαρουσίου να δώσουν το πράσινο φως στο Χάρη Ρώμα για να κάνει την καινούργια του σειρά, ο ίδιος αποφασίζει να φέρει τον «Κόσμο ανάποδα».

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός είναι καλεσμένος αυτό το Σάββατο στις 11μιση το πρωί, στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσιάζει η Σοφία Τσίπα στο ΣΚΑΪ. Ο Ρώμας μάλιστα κάνει… εντυπωσιακή είσοδο, εισβάλλοντας στο πλατό με μία σανίδα του σκέιτ! Αφού όμως, αποκαλύψει πολλά για τη ζωή του, μιλήσει για τον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά και επιχειρηματολογήσει για το πώς μια κοινωνία γίνεται «φούσκα», κάνει κέφι με ένα… τσιφτετέλι «made in China».

Τι ακριβώς εννοούμε και τι είναι αυτό το κινέζικο τσιφτετέλι, θα το παρακολουθήσετε αύριο το πρωί στο ΣΚΑΪ, μέσα από το ταξίδι που κάνει η εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» καταγράφοντας ό,τι αστείο συμβαίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα υπάρξει και θετική απάντηση από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά του Χάρη Ρώμα, για να γελάσουμε και με κάποιο… εγχώριο προϊόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε