Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το τηλεμενού των καθημερινών σειρών

Το τηλεμενού των καθημερινών σειρών

Αγώνα για την τηλεθέαση εξακολουθούν να δίνουν κάθε απόγευμα οι καθημερινές σειρές του MEGA και του ΑΝΤ1, με τα «Κλεμμένα όνειρα» όμως να κόβουν πρώτα το νήμα.

Τι πρόκειται να δείτε σήμερα στις σειρές;
Στα «Κλεμμένα όνειρα» η Φαίη ζητά από το Σταύρο να κάνει υπομονή γιατί δε θέλει να τον χάσει. Ο Δημήτρης και η Άννα σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να απομακρύνουν την Άρτεμη από το προσκήνιο και να έχουν την Αλεξάνδρα του χεριού τους. Η Νάνσυ συναντιέται με το Γρηγόρη. Η Σάννυ την ακολουθεί για να δει με ποιον θα συναντηθεί.
Ο Δημήτρης καλεί το ταξί της Βίκυ για να τον μεταφέρει στη γκαρσονιέρα του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τη Βίκυ και να ανακαλύψει ότι η παρουσία της τον ηρεμεί. Η Μάρω και η Χρύσα κατεβαίνουν στη γειτονιά του Σταύρου όπου η Μάρω θέλει να συναντήσει το Ρώσο και η Χρύσα είναι αποφασισμένη να κάνει μία ξεκάθαρη κίνηση για να κερδίσει το Σταύρο.

Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 7 το απόγευμα, ο ΑΝΤ1 προβάλλει το 26ο επεισόδιο της σειράς «Είναι στιγμές» όπου η Ζωή λίγο πριν συναντηθεί με το Θωμά, ανακαλύπτει πως μαζί του είναι η Μαργαρίτα και οργισμένη φεύγει, κατηγορώντας το Νικόλα. Ο Πέτρος μιλάει στη Λήδα για το σκοτεινό παρελθόν του με τη Μαργαρίτα, όμως η κουβέντα παίρνει μια δυσάρεστη τροπή. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να φύγει με το Θωμά.
Μια ακόμα αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου και του Δημοσθένη, ταράζει την ήδη τεταμένη σχέση τους. Η Βέρα πείθεται από το Δημοσθένη να κάνει ιατρικές εξετάσεις, όμως κάποια υπονοούμενα του Ανδρέα, του προκαλούν ανησυχία. Ο Θωμάς και η Μαργαρίτα είναι έτοιμοι να φύγουν, αλλά την τελευταία στιγμή κάποιος τους χαλάει τα σχέδια.

Η συνέχεια επί της τηλεοπτικής σας οθόνης. Καλά να περάσετε ό,τι επιλέξετε να παρακολουθήσετε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε