Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Η «Αγριόγατα»… πληγώνει τους Καραμεροχαριτάτους

EUROKINISSI
Ποιοι ήταν οι χαμένοι και ποιοι οι κερδισμένοι της πρωινής μάχης στην τηλεόραση; Ποια είναι η “αγριόγατα” που δείχνει τα νύχια της;

Με μεγάλη διαφορά και χθες, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, το ζευγάρι του MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης.
Στο γενικό σύνολο οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά προηγήθηκαν με περισσότερες από δέκα μονάδες από τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Το δίδυμο του ΑΝΤ1 μάλιστα απειλήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη αφού η διαφορά τους ήταν μόνο 1,7.
 
Ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 ξεκινά δυναμικά, μετά τις 11μιση χάνει πολύ στο παιχνίδι της τηλεθέασης,. Φαίνεται ότι αρκετοί από τους τηλεθεατές του επιλέγουν να πάνε στο STAR για να δουν την «Κορίνα την αγριόγατα» αφού οι τηλεθεάσεις στο κανάλι της Κηφισιάς ανεβαίνουν ενώ στην εκπομπή του ΑΝΤ1 πέφτουν. Έτσι, το «10 με 1 Μαζί» από το 21,6 μέσα σε μία ώρα πέφτει στο 12,8, εμφανώς πληγωμένο από την «Αγριόγατα».
 
Έτσι, στο γενικό σύνολο το ΠΡΩΙΝΟ MOU στο MEGA έφτασε στο 26,4 ενώ το 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ του ANT1 έμεινε στο 15,8 και απειλήθηκε από τον ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ του ALPHA που έκανε 14,1.
 
Στο δυναμικό κοινό οι Σκορδολιάγκες έφτασαν στο 29 με δεύτερη τη Μενεγάκη που ανέβηκε στο 17,2 και τρίτους τους Καραμεροχαριτάτους με 14,8.
 
Όσο για την «Κορίνα την αγριόγατα» κατάφερε να κάνει 11,4 στο γενικό σύνολο και 9,4 στο νεανικό κοινό «κόβοντας» νούμερα κυρίως από το δίδυμο του ΑΝΤ1.
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Δυναμικό κοινό
ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
26,4
29
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
15,8
14,8
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
14,1
17,2
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε