Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Τσιμτσιλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιες παρουσιάστριες ξεχώρισαν από τις υποψήφιες.

Παρουσιάστρια για το «Tv Weekend» αναζητούν τις τελευταίες ημέρες οι υπεύθυνοι του ALTER. Ως γνωστό η μετακόμιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα» και της Βάσιας Λόη στο «Tv Weekend» του σαββατοκύριακου είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση της δεύτερης από το κανάλι του Μπουρναζίου.
Χθες λοιπόν οι υπεύθυνοι του καναλιού έκαναν δοκιμαστικά για το ποια μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής στη θέση της Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υποψήφιες παρουσιάστριες που έκαναν δοκιμαστικό είναι:
η Λίλα Κουντουριώτη, δημοσιογράφος που παρουσίαζε και την ενημερωτική εκπομπή «Πανόραμα»,
η Άννα Λυβαθινού, δημοσιογράφος που ήταν και στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημεριανό Express»,
η Αμέλια Αναστασάκη, δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων του καναλιού και
η Ελένη Φωτοπούλου, δημοσιογράφος που μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν στον «Καφέ με την Ελένη» του ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες και οι τέσσερις υποψήφιες τα πήγαν πολύ καλά αλλά φαβορί είναι μόνο οι δύο από αυτές! Δεν θα αποκαλύψουμε τα ονόματά τους γιατί άλλωστε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ραντεβού και με άλλες παρουσιάστριες. Άλλωστε, απ’ ό,τι φαίνεται, στο κανάλι του Μπουρναζίου δεν… καίγονται να κλείσουν βεβιασμένα «εδώ και τώρα» την παρουσιάστρια του «Tv Weekend». Άλλωστε… υποψήφιες παρουσιάστριες υπάρχουν πολλές!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε