Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι αλλαγές ετοιμάζει το «Κους κους» της Καραβάτου

Το ανατρεπτικό τρέιλερ της εκπομπής

Πυρετώδεις προετοιμασίες αυτήν την περίοδο και για το «Κους κους το μεσημέρι». Από την περασμένη βδομάδα η Κατερίνα Καραβάτου με τους πανελίστες Νάσο Γουμενίδη, Ρούλα Χάμου, Δημήτρη Παπανώτα, Θανάση Κουμπαρούδη και Βάσω Κολλιδά καθώς και την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ξεκίνησαν εντατική δουλειά για την επόμενη σεζόν.
 
Σκοπός τους είναι να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο «νεανικό κοινό» που είναι και το κύριο ζητούμενο της διοίκησης του ALPHA.
 
Την Τρίτη μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Παλιαλέξη (που θα συνεχίσει στη θέση της χωρίς να μετατεθεί στο πρόγραμμα του ALPHA) συναντήθηκε με την υπεύθυνη της εκπομπής Ρούλα Κορομηλά για να αποφασίσουν τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή.
 
Μία βασική αλλαγή που έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν είναι η εκπομπή να ακολουθήσει τη σύγχρονη ελληνική τηλεοπτική μόδα, δηλαδή να αποκτήσει infotainment χαρακτήρα. Έτσι όλοι οι συντελεστές της εκπομπής αναζητούν θέματα και πρόσωπα μέσα από την επικαιρότητα όχι μόνο του life style αλλά της ευρύτερης ειδησεογραφίας που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη.
 
Η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και μάλιστα σήμερα (και συγκεκριμένα αυτές τις ώρες!) γυρίζεται το τρέιλερ της εκπομπής. Για να μην προδώσουμε ποιο ακριβώς είναι το concept και χαλάσουμε την έκπληξη, το μόνο που θα σας πούμε είναι ότι οι συντελεστές θα… πετάξουν στα σύννεφα με απρόοπτη αποκάλυψη! Αλλά η απορία θα σας λυθεί την επόμενη βδομάδα που την Τρίτη ή Τετάρτη θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ALPHA. Αυτό θα γίνει γιατί πρέπει πρώτα να εγκριθεί το τρέιλερ από τα υψηλά στελέχη του καναλιού της Κάντζας που επιστρέφουν στα καθήκοντά τους τη Δευτέρα!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε