Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι αποφάσισαν στον ALPHA για Γερμανού και Μπήλιου

Θρίλερ παίζεται από την αρχή της σεζόν με τις εκπομπές «Μες στην καλή χαρά» και «Stars system».

Αν και οι δύο εκπομπές σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις οι υπεύθυνοι του ALPHA είχαν συμφωνήσει με τους παρουσιαστές τους ότι οι εκπομπές τους θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και από κει και πέρα θα έβλεπαν αν θα έδιναν το πράσινο φως και για τον καινούργιο χρόνο. Ο λόγος είναι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο παρά την επιτυχημένη, όπως προαναφέραμε πορεία των δύο εκπομπών.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε σύσκεψη που έγινε χθες τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν πως οι δύο εκπομπές πρέπει να συνεχιστούν. Και σήμερα, σε συνάντηση που είχαν με τη Ναταλία Γερμανού της ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά». Το πράσινο φως όμως για την επόμενη χρονιά από το κανάλι της Κάντζας πήρε και η εκπομπή «Stars system» με την Άση Μπήλιου. Έτσι η γνωστή αστρολόγος θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της μέχρι το τέλος της σεζόν.

Και μπορεί η απόφαση των στελεχών του ALPHA να ευχαρίστησε τους εργαζόμενους των δύο εκπομπών αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον τριών ακόμα εκπομπών. Συγκεκριμένα το «Greek Idol», οι «Οικογενειακές ιστορίες» και το «Κάτι ψήνεται» περιμένουν ακόμα να δουν αν θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα την καινούργια χρονιά. Βέβαια να επισημάνουμε αυτό που έχουμε αναφέρει ξανά για το talent show, ότι δηλαδή ούτως ή αλλιώς το κανάλι της Κάντζας θα πληρώσει στην ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματά του αρκετά ευρωπουλάκια οπότε μάλλον θα το δούμε on air αφού είναι δύσκολες εποχές να πετάς λεφτά από το παράθυρο. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι πρόκειται να γίνει…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε