Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχεται ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ κόντρα στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Σπύρου Σούλη

Πριν από καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εκπομπή «Με το δεξί» που λόγω της απεργίας των φορτηγών δεν μπορούσε να εξοπλίσει όπως ήθελε τα σπίτια που έχει αναλάβει να αλλάξει.

Όταν έληξε η απεργία ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα της εκπομπής έπεσαν με τα μούτρα στο… γκρέμισμα και χτίσιμο, άλλαξαν τα σπίτια και ετοίμασαν εκπομπές.

Έτσι, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ η εκπομπή κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν. Πρέπει όμως να αποδείξει ότι… τιμά τον τίτλο στις τηλεθεάσεις της AGB και να μπει πράγματι με το δεξί στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού η δυσκολία είναι ότι η εκπομπή του ANT1 θα βρεθεί κόντρα με την καθημερινή σειρά του MEGA «Η Ζωή της άλλης» που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Να επισημάνουμε επίσης ότι απέναντί της θα είναι και ο Big Brother του ALPHA που όμως, δεν θεωρείται ιδιαίτερα… σκληρός αντίπαλος!

Πάντως στο τηλεοπτικό τοπίο… όλοι οι καλοί χωρούν κι άλλος κερδίζει περισσότερο κι άλλος λιγότερο. Σίγουρα η εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι μία από αυτές που δίκαια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα της εκπομπής, αναφέρει:

«Για κάποιους ανθρώπους ένα καινούργιο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά άμεση ανάγκη. Και ο  Σπύρος Σούλης τους βοηθά να μπουν ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στο σπίτι των ονείρων τους!

Από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 9, η επιτυχημένη εκπομπή έρχεται να κάνει… θαύματα για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1.

Πέρυσι είδαμε με τα μάτια μας ότι ακόμα κι ένα ετοιμόρροπο κτίσμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ιδανική κατοικία μέσα σε λίγες μόνο μέρες χάρη στον Σπύρο Σούλη και την ακούραστη ομάδα του. Δεκάδες οικογένειες που ζήτησαν τη βοήθεια της εκπομπής, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Απέκτησαν ένα υπέροχο σπιτικό κι έκαναν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Ο αρχιτέκτονας του ΑΝΤ1 επιστρέφει κεφάτος κι έτοιμος για δράση! Αν το σπίτι σας έχει προβλήματα ή ελλείψεις και χρειάζεται άμεσα ριζική ανακαίνιση, ο Σπύρος Σούλης και οι έμπειροι βοηθοί του θα το μεταμορφώσουν σε έναν ασφαλή, πρακτικό και χαρούμενο χώρο, φτιαγμένο ειδικά για σας!
Η εκπομπή που κάνει θαύματα, μπαίνει ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στη 2η σεζόν της και μας υπόσχεται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Οι συντελεστές της εκπομπής ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Σώτας

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Νίκος Μισίρης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ντόρα Πνευματικάτου

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΟNOIR PRODUCTIONS»

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε