Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις για τους «Βασιλιάδες»

Ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις για τους «Βασιλιάδες»

Είναι η σειρά που έκανε την έκπληξη τη σεζόν που πέρασε, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, οι «Βασιλιάδες» έχουν κερδίσει και μεγάλο μέρος της δημοσιότητάς τους εξαιτίας των οικονομικών θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί, αφού οι συντελεστές τους παραμένουν απλήρωτοι.

Τα ευχάριστα νέα βέβαια είναι ότι η εταιρεία παραγωγής έχει διαβεβαιώσει τους εργαζόμενους της σειράς ότι θα λάβουν μέρος των αμοιβών τους, οπότε, όπως φαίνεται, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κανονικά για το δεύτερο κύκλο της σειράς. Έλα όμως, που αν και οι εξελίξεις είναι ευχάριστες για τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει τη σειρά και τους ήρωές της, εντούτοις οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν πολύ μέχρι να παρακολουθήσουν καινούργια επεισόδια…
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι «Βασιλιάδες» θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο από τον Ιανουάριο του 2013. Το MEGA αποφάσισε να προβάλλει τα καινούργια επεισόδια της σειράς στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν και μάλιστα, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, τελικά οι κάμερες θα ξεκινήσουν να δουλεύουν στα μέσα Σεπτέμβρη για να γυριστούν τα καινούργια επεισόδια.

Βέβαια, μπορεί αυτή η εξέλιξη να είναι δυσάρεστη για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν τους «Βασιλιάδες» αλλά τουλάχιστον, η εξέλιξη σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες είναι πολύ θετική, αφού πρόκειται να γυριστεί και να προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς. Άλλωστε, όπως λένε, κάλλιο αργά παρά ποτέ…!

 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε