Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Λιάνός: «Θέλω να παλέψω με τη Μέρκελ»

Γιώργος Λιάνός: «Θέλω να παλέψω με τη Μέρκελ»

Έτοιμος να ανέβει στο ρινγκ είναι ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, ο παρουσιαστής και τραγουδιστής, δηλώνει πως απέναντί του για να παλέψει, θέλει να έχει την Άνγκελα Μέρκελ.

Πώς προέκυψε αυτό; Στη συνέντευξη που πήρα από το Γιώργο για το Newsit, λόγω της παρουσίασης του Κ-1 World Max 2012 Final 8 ATHENS που θα κάνει αύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Στην «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing, όπως θεωρείται η συγκεκριμένη διοργάνωση, θα αγωνιστεί κι ο 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης. Να σημειωθεί δε, ότι το K-1 WORLD MAX FINAL 8 ATHENS μετά από 20 χρόνια διοργάνωσης στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και προβάλλεται αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα αθλητικό event τεράστιου βεληνεκούς που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ελληνικού κοινού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Για το λόγο αυτό και η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά, αφού θα προβληθεί σε πολλές χώρες και θα γίνεται μετάφραση από σπίκερ, όπως θα κάνει ο ΑΝΤ1. Για το δύσκολο ρόλο της παρουσίασης στα αγγλικά, ξεκίνησε και η κουβέντα μας με το Γιώργο Λιανό που μου είπε πως

«η αλήθεια είναι ότι είναι μια πρόκληση, γιατί άλλο να μιλάς και άλλο να παρουσιάζεις στα αγγλικά. Πάντως είναι ωραία πρόκληση γιατί καλούμαστε όλοι να φέρουμε εις πέρας μία διοργάνωση παγκόσμιου επιπέδου και είναι ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

-Πόσο δύσκολο είναι να μείνεις… αποστασιοποιημένος στο ρόλο του παρουσιαστή και να μην εμφανιστείς ως υποστηρικτής του Μιχάλη Ζαμπίδη;
Ε, εντάξει…! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα υποστηρίξει το Ζαμπίδη, αλλά από εκεί και πέρα ο ρόλος μου θα είναι καθαρά διεκπεραιωτικός.

-Τι θα πεις στο Μιχάλη, πριν ανέβει στο ρινγκ;
Δε χρειάζεται να του πω εγώ κάτι…! Θα του τα πει όλα το κατάμεστο ΟΑΚΑ!

-Έχεις παρακολουθήσει ποτέ αγώνες Kick Boxing; Σου αρέσει ως άθλημα ή σε… φοβίζει;
Ναι, έχω παρακολουθήσει πολλές φορές το Κ1. Είμαι φαν! Είναι πανέμορφο και πολύ δυναμικό άθλημα.

-Έχεις νιώσει ποτέ την ανάγκη να… ήξερες Kick Boxing;
Χαχαχαχα! Ευτυχώς όχι, έτσι όπως το εννοείς, αν και ξέρω ότι είναι από τα καλυτέρα ειδή γυμναστικής

-Ξεκινάς τη μέρα σου από τις έξη το πρωί, παρουσιάζοντας με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ράνια Κωστάκη εκπομπή στο «SFERA 102,2». Αλήθεια, σε τι αγώνα θα καλούσες το Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Σε kick τσιπούρινγκ! Θα πίνουμε τσίπουρα μέχρι ο ένας από τους δυο να πέσει κάτω!

-Αν σου έλεγαν ότι πρέπει να ανέβεις στο ρινγκ και να παλέψεις, ποιον θα ήθελες απέναντί σου;
Την Άνγκελα Μέρκελ

-Οκ, ελπίζω να κερδίσεις γιατί είναι πολύ… σκληρή αντίπαλος. Θα σε πάω τώρα εκτός ρινγκ…! Πριν από λίγες μέρες, ολοκληρώσατε τα γυρίσματα για το «Κράτα γερά». Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;
Πάρα πολύ! Πιστεύω ότι είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό και θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

-Τι σου άρεσε πιο πολύ, το «Κράτα γερά» ή το «Wipe Out»;
Και τα δυο τα έχω πολύ ψηλά! Το καθένα έχει τη χάρη του! Επειδή το “Κράτα γερά” είναι το νέο… παιδί, ε, του έχω μία αδυναμία!

-Κλείνοντας, θα αναφερθώ σο καινούργιο σου τραγούδι που έχει τον τίτλο «Όνειρο». Ποιο είναι το όνειρο λοιπόν του Γιώργου Λιανού;
Το όνειρό μου είναι να μπορώ να συνεχίσω να τραγουδώ τέτοια τραγούδια που έχουν πραγματικά κάτι να πουν. Έχουν λόγο ύπαρξης και μιλάνε στην καρδιά. Τα εύσημα ανήκουν στους δημιουργούς Κώστα Σέγγη και Μιχάλη Φάβιο.

-Να σε ευχαριστήσω και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία αύριο στην παρουσίαση.

Ευχαριστώ, αλλά να ευχηθείτε καλή επιτυχία ιδιαίτερα στο Μιχάλη Ζαμπίδη. Όσοι μπορείτε να έρθετε αύριο στο ΟΑΚΑ και οι υπόλοιποι να συντονιστείτε με τον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

Αύριο στις 9 το βράδυ λοιπόν, ο ΑΝΤ1 προβάλλει το Κ-1 World Max 2012 Final 8 ATHENS και ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα προσπαθήσει να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε